About me!

YAY - JAPAN 10

Hi!

Leuk dat je hier even kijkt, laat ik me maar even voorstellen! Mijn naam is Marlies. Geboren in de vroege nineties en wonend in het kleine maar fijne België! Als master communicatiewetenschappen ben ik uiteraard erg veel bezig met communicatie (lees: praten is mijn favo bezigheid), wat ik verder zet in mijn job als PR Manager.

Veelzijdigheid is misschien een goed woord om mij te omschrijven: ik hou van acteren, lezen van dikke boeken, theater, allerhande series (echt, ik kijk té veel series), muziek, schrijven, mode, beauty & lifestyle en reizen. Familie en vrienden zijn zo belangrijk voor mij en ik probeer dan ook zoveel mogelijk tijd voor hen uit te trekken. Ik dop altijd mijn speculoosjes in mijn koffie en ik zeg nooit nee tegen een Oreo, mijn favoriete cocktail is een Cosmopolitan (alhoewel ik hélemaal niet moeilijk doe over cocktails) en ik hou van nieuwe dingen uitproberen. Mijn to-do list is dus ook eindeloos lang.  En dan is er uiteraard mijn grootste passie: bloggen, die mijn liefde voor schrijven, mode en fotografie mooi samenvat. Als Belgische blogger creëer ik hier mijn online fashion magazine met een vleugje beauty en lifestyle! Inspireren en tegelijk geïnspireerd worden! Da’s pas leuk! ‘Happy’, da’s een woordje die perfect bij me past en hier ook wel een beetje de rode draad vormt.

Wil je meer weten of heb je vragen? Check dan mijn ‘favorites’-pagina, stuur een mailtje naar marlies@goldenmirrorsandpinkbows.be of laat hier gewoon een berichtje achter! Ik beantwoord al jullie vragen maar al te graag !

Wil je up-to-date blijven? Volg me dan op Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin‘, Pinterest of Lookbook.

5 Comments

 • Reply Liese 06/10/13 at 20:46

  Oh wat leuk dat je ook dezelfde richting doet!
  Ik zit in mijn derde Bachelor communicatie nu ^^
  Welke master doe je wel? :)
  Ik ben nog aan het twijfelen, hihi

  Liefs, Liese

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 07/10/13 at 09:19

   Ik doe communicatiemanagement als afstudeerrichting. Nog maar de derde week en ik heb nu al veeeeeel te veel werk haha.

 • Reply Eline 01/11/13 at 22:24

  Wauw, hoe grappig dat ik vroeger ook een blog/website wou hebben “om te hebben”. Ik begon ook op Tumblr… heel easy en leuk. Nu weet ik wel beter natuurlijk… zo fijn om te schrijven over alles wat je zélf tof vindt!

  (Stiekem ben ik jaloers dat je in Gent studeert, zo’n toffe stad I guess. Ben er nog niet geweest – foei)

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 02/11/13 at 10:21

   Gent is de max! Je moet zeker eens langskomen! En inderdaad Tumblr was a piece of cake ;) Bedankt voor je reactie!

 • Reply Eline R. 27/12/13 at 12:55

  Super leuke bio. Ik zou ook heel graag in het redactie-wereldje terechtkomen, magazines of zo. Lijkt me super interessant!

 • Geef een reactie