Knokke, Shopping

Shopping: ADL By Butch Knokke

4 juli 2013

Ik ben niet direct een zee-meisje. Het is leuk voor een keer, maar ik kom altijd rood als een kreeft terug met duizend kilo zand dat op één of andere manier op de meest onwaarschijnlijke plaatsen zit en dat je maanden erna nog vindt. Maar sinds Knokke er heel wat fijne winkels en bars heeft bijgekregen, breng ik maar al te graag een bezoekje aan de kust. Enig verschil, het gebeurt dat ik de zee niet eens zie die dag!

Toen ik gisteren zo een shoppingtripje had met één van mijn beste vriendinnen, ontdekte ik een superleuk winkeltje in de Kustlaan: ADL by Butch. En voor degene die er nog niet geweest zijn: een echte aanrader. Ze hebben er uiteraard het eigen merk ADL, maar ook (en dit is echt één van mijn lievelingsmerken) Karl, Marc, John.

ADL By ButchSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC

A must visit! Kende je de shop al? En heb je nog aanraders in Knokke?

Liefs,
M.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply robin 04/07/13 at 11:16

  die koraal met witte rok vind ik echt heel leuk ^^ het ziet er uit als een leuke winkel, ik kende het nog niet!

 • Reply Marije 05/07/13 at 17:34

  Ziet er heel leuk uit! Vind ook het rokje gaaf, en leuke arm candy :D

 • Reply Silvy 06/07/13 at 10:17

  Ik kende de winkel nog niet!

 • Reply Mademoiselle Sophistique 06/07/13 at 14:15

  wauw wat gezellig ingericht, prachtige winkel en fantastische kleding

 • Geef een reactie