Events

Antwerp Fashion Festival!

16 september 2013

Antwerp Fashion Festival! Yes! Eindelijk was het zo ver! Samen met Amélie van Bags & Chocolate en onze high heels vertrokken we naar Antwerpen om samen met een heleboel andere leuke bloggers een fashionable evening te hebben. SONY DSC

Eerste stop was Brasserie Berlin waar we een heuse wine tasting kregen. Ook de hair en make-up standjes waren present. Alles om onze modezieltjes happy te maken dus!

SONY DSC

SONY DSC

Nadat iedereen zijn glaasje van Bordeaux op had, vertrokken we naar de persbar, die volledig ingericht was door Estall! Oh and they did a very good job! Iedereen kreeg een AFF magazine (the extra edition) met de nauwgezette planning van het festival in. We mochten ook allemaal poseren voor de interactieve wall om kans te maken op één van de vele goodies! Daarna babbelden we nog even met de eigenares van webshop L’Essentiel de Marcelle, een webshop die je zeker eens moet gaan bekijken! Prachtige dingen!

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSCSONY DSCSONY DSC

 

Op naar de Blogger’s Closet Sale, waar oa Polienne, Curls & Bags en Dogs & Dresses hun kleren verkochten. Veel gespot maar niks gekocht. Ik was een braaf meisje!

SONY DSC SONY DSC

In de powder room konden we even checken of onze make-up nog wel helemaal op z’n plaats zat en hadden we ook een fijn gesprek met de dame achter de webshop ‘Sois Belle Tais Toi’.

SONY DSC

 

Daarna moesten we de groep echter verlaten om naar het Pinko x Belmodo event te gaan, waar je hier alles over kunt nalezen.  Ik vond het een super leuke dag met super fijne mensen. Bedankt Eline (Collars & Cupcakes), Naomi (Dress Your Life), Amélie (Bags & Chocolate), Nikki (The Ginger Diaries), Anouk (Anouk Meets Fashion), Inge (Fashion En Vie) en Inez (Inezzed). Jullie maakten het nog zóveel leuker!

 

Liefs,

M.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Natasja 16/09/13 at 16:57

  Dat klinkt als een ontzettend leuke avond :D Leuk om jouw ervaring te zien!

 • Reply Dress your life. 16/09/13 at 21:29

  Mah zo lief! ;)
  Naomi, x

 • Reply Inez 17/09/13 at 11:24

  Het was superleuk je eens te ontmoeten, spijtig dat ik er pas zo laat was…

 • Reply Nikki | The Ginger Diaries 17/09/13 at 13:38

  ’t was echt plezant om jou te ontmoeten! Ik kende je blog nog niet – schandaaaalig – maar volg je vanaf heden via Bloglovin zodat ik toch een beetje up-to-date kan blijven. Hele toffe post! Ik ben mijn SD-kaartje met de fotos verloren, oeps. xo

 • Reply Jana 24/09/13 at 21:10

  Oh dit lijkt me echt tof ! Leuke foto’s ook !

  x Jana

 • Geef een reactie