Beauty Stuff

BEAUTY – 5 x Summer Musthaves

26 juni 2018

Net als de temperaturen buiten de pan uit swingen, vult mijn mailbox zich de laatste weken met het ene na het andere zomerse mailtje. De zomercollecties in fashion, beauty en lifestyle worden nu volop voorgesteld en daar word ik helemaal vrolijk van. Ik toonde jullie al een greep uit de modecollecties van enkele Belgische merken maar vandaag focus ik me op beauty. Wat zijn mijn vijf zomer-favorieten/musthaves qua skincare en make-up? Ik heb er even een lijstje van gemaakt!

1. Sothys Summer Collection

Helaas niet de goedkoopste maar wel een toppertje van formaat. De Sothys producten staan voor kwaliteit. Ik ben vooral fan van hun lichaamsolie met subtiele glitter en hun après-soleil crème die ook nog eens veroudering van de huid tegen gaat. Wist je trouwens dat je vanaf je 21e al best begint met een milde variant van anti-aging producten? Dus zonder al te extreme anti-rimpels stoffen of opvullende stoffen. Het klinkt vroeg, maar een goed verzorgde, gehydrateerde, beschermde en versterkte huid zal later zorgen voor minder rimpels en een strakker gelaat.

2. Cien Summer Collection

Ah Cien, al sinds enkele jaren haal ik op regelmatige basis enkele producten van Cien mijn badkamer binnen. Cien is het beautymerk van Lidl en voor een klein prijsje krijg je kwalitatieve make-up mee. De pigmenten zitten goed, de kleurtjes zijn mooi en zeker de mascara weet mij elke keer te overtuigen. De verpakkingen lijken heel hard op NYX, maar goed en long lasting is niet zo long lastig als een lippenstift van Estée Lauder. Maar het prijsverschil is dan ook huuuuge! Als je dus je beautycase nog wil aanvullen deze zomer met enkele toffe kleurtjes, is Cien ideaal! Daarnaast hebben ze voor de zomer ook zonnecrèmes die heerlijk geuren! :)

3. Ylang Ylang – Klorane

Als we aan zonnebescherming denken, dan denken we meestal aan crèmes voor de huid. Ook ik, vergeet telkens mijn haar. Daar wil Klorane iets aan veranderen met hun Ylang Ylang reeks. Met een shampoo, conditioner en spray geven ze je haar de juiste bescherming én verzorging om de zomerse maanden te doorstaan. Als je dus veel last hebt van droog haar in de zomer, spring dan zeker eens binnen in de apotheker voor deze natuurlijke én ecologisch verantwoorde producten. Ik heb ze zelf al getest en één tip: van de spray heb je echt minimaal product nodig. Daarnaast zijn de producten minder geschikt als je snel vettig haar hebt.

4. Spraytan Curasano

Mijn redding de afgelopen maanden was mijn busje Curasano. Ik had het voor Kerst gekregen (ik neem er zelfs geen aanstoot meer aan, ik ben nu eenmaal een sneeuwwitje) en toen de eerste sneeuw verdwenen was, heel voorzichtig uitgeprobeerd. Ik kan met trots zeggen dat het de eerste keer was dat ik geen strepen had! Hoera! Het is wel zo dat het bruin sterk afneemt na het douchen, maar aangezien je het snel kan aanbrengen en niet veel nodig hebt, vind ik dat zelfs beter. Mijn benen zijn nu subtiel iets bruiner, ideaal om zo de zomer in te gaan!

5. Pupa Milano

Pupa Milano is altijd al één van mijn favoriete beautymerken geweest. Ik gebruik al super lang hun BB-Crème die tegelijk een primer is (met 15SPF!) en ben niet direct van plan te veranderen. Van hun nieuwe ‘Summer In L.A.‘ collectie wordt ik direct vrolijk. Veel slimmer en felle kleurtjes: i-de-aal! En wat meer is, deze producten stralen Italiaanse glamour uit. Wat wil je nog meer?!

 

Wat zijn jouw favoriete producten in de zomer?

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie