Beauty Stuff

BEAUTY Kalamatã Facial

2 december 2017

Wanneer je door een drukke periode gaat, is het belangrijk om af en toe wat welverdiende me-time in te lassen. Een filmpje checken, eens lekker gaan eten,… of een super ontspannende massage. Toen me werd gevraagd of ik zin had om een gelaatsverzorging te testen, zei ik dus ook geen allesbehalve nee. Perfect timing!

Nagiba van Riad Nagiba (de prachtige welness op ’t dak van Eeklo waar ik hier en hier al over schreef) nodigde me uit om te genieten van de Kalamatã verzorging van het Belgische merk Sol’Esta. Ik kende het merk niet en ik had nog nooit een echte facial gehad, het ideale moment dus om het eens allemaal mee te maken. Spannend! Als jullie vertrouwd zijn met Riad Nagiba dan weet je dat je terecht komt in een andere wereld. Een wereld met Arabische invloeden waar je je echt op reis waant. Perfect om even alles te vergeten.

Sol’Esta

Sol’Esta is de Spaanse uitdrukking voor ‘De zon is’ wat slaat op ‘de zon is de bron van het leven’. Hét uitgangspunt voor het merk. Oprichtster Sandrine Kuborne geeft leven aan al haar producten door inspiratie op te doen tijdens reizen, het verlangen naar totale ontspanning, eeuwenoude tradities op te zoeken waar alle zintuigen een unieke belevenis ondergaan,…

Kalamatã

De nieuwe gelaatsverzorging Kalamatã voert je naar het Klassieke Griekenland met heerlijke frisse Mediterraanse geuren. De plantaardige ingrediënten werken in op de rimpels, verstevigen de huid en laten ze stralen. Olijfolie en de bladeren van een olijfboom, zijn van nature rijk aan Vitamine E. Deze Vitamine E heeft een antioxidante werking, daardoor zullen cellen minder beschadigd worden en voorkomt huidveroudering.

Je kan misschien denken dat een 26-jarige nog niet direct aan huidveroudering moet denken, maar het is juist nu belangrijk om je huid al genoeg te voeden, zodat ze sterk blijft en minder snel verouderd. Later zal je jezelf dankbaar zijn, trust me. Breng dus genoeg hydraterende producten aan, scrub oude huidcellen weg en drink genoeg water. Oh en een verzorging die je helemaal ontspant kan zeker en vast ook geen kwaad ;)

De Kalamatã verzorging omvat heel wat. Zo krijg je massages, een peeling, een maskertje, worden je zwarte puntjes verwijderd en je wenkbrauwen bijgewerkt. Ik voelde me helemaal herboren! :) Ik wist op voorhand niet zo goed wat te verwachten, maar ik voelde me direct 100% op mijn gemak. De verzorging had gerust nog langer mogen duren ;)

Enkele van de meest interessante producten vond ik de peeling Lumière d’hémért op basis van olijven die mijn huid zalig zacht maakte. Ook de crème met Bamboe vond ik zalig. Er is héél wat te ontdekken van dit merk! Het merk heeft ook geweldige leuke geurkaarsen in de schil van kokosnoten. Ze ruiken heerlijk.

Het perfecte kerstcadeau?

Je hoofd aan het breken over dat perfecte kerstcadeau. Waarom geef je eens geen gelaatsverzorging of massage cadeau? Want wat is er zaliger dan een uurtje (of langer) helemaal ontspannen?

Op de website van Riad Nagiba vind je verschillende verzorgingen en massages terug. De Kalamata verzorging laat je 1,5u heerlijk genieten en kost €89. Wil je je eens helemaal terugtrekken van de wereld, boek dan ook de welles erbij. Een unieke ervaring die je niet wil missen en een prachtig cadeau om onder de Kerstboom te leggen. Bovendien kan je nu ook de verschillende producten van Sol’Esta in haar Christmas Pop-Up terugvinden in Eeklo (Markt 64). Naast Sol’Esta vind je er ook de make-up spulletjes van Pupa Milano. Voor ieder wat wils dus :) Je kan op de hoogte blijven via de Facebook pagina van Riad Nagiba.

Iets voor jou?

Liefs,

M.

 

Disclaimer: ik mocht de Kalamata gelaatsverzorging testen bij Riad Nagiba. De post die ik hierover schreef is oprecht en steunt op mijn ervaring en mening. 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie