Fashion, Inspired By

Belgian Brand | Améline

7 maart 2017

Hi daar! Als je hier vaak komt, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat ik fan ben van ‘dingen van bij ons‘ en al zeker als het op fashion aankomt! Helaas heb ik niet de bankrekening om bij Dries Van Noten langs te gaan, maar ik kan wél langsgaan bij de meer betaalbare Belgische merken. Onder het motto dat we locale producten moeten steunen, die bovendien véél duurzamer zijn dan de fashion van de ketens, laat ik jullie af en toe kennismaken met wat leuke Belgische merken. Vandaag stel ik jullie voor aan een merk dat ik niet zo lang geleden ontdekte: Améline!

Améline is het kleine zusje van Mayerline. Waar Mayerline zich op iets oudere dames richt, vult Améline aan met een collectie die ietsje meer trendgevoelig is en vooral de harten van jongere vrouwen zal stelen. De stukken zijn tijdloos maar modern en van supergoede kwaliteit. Denk streepjes, jeans, verrassende details,… Ik selecteerde alvast enkele favorieten.

Mijn favorieten kun je duidelijk opdelen in streepjes, lichtbruin en knalblauw. Het leuke aan de collectie is dat je alles onder elkaar kan mix & matchen naar je eigen smaak. Ondertussen heb ik de kleren ook al van dicht kunnen bekijken en passen bij Mooi!. En ze zijn prachtig! Zowel van pasvorm, materiaal als design. De moeite dus om eens te checken! Het merk is niet supergoedkoop, maar best betaalbaar. Prijzen zullen rond de 100 euro liggen. Een investering waard!

Lijkt het je toch een beetje te duur? Denk dan aan het feit dat je dit duurdere topje/kleedje/… véél langer gaat kunnen dragen dan een topje van 15 euro. Duurzamer dus, maar je steunt ook onze eigen Belgische economie. Bovendien heb je iets dat niet en masse geproduceerd is en dat maakt die outfit toch net dat beetje specialer, niet? Al hoef je de ketens zeker niet links te laten liggen van mij. Een goede balans is key

Ben jij fan?

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karlien Vermeersch 07/03/17 at 18:54

  mmm precies welke leuke items!
  ziet er een fijn merk uit

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

 • Reply www.rannies.nl 08/03/17 at 15:36

  Yess ik ben fan! Streepjes zijn echt mijn favoriet!!

 • Geef een reactie