Fashion, Inspired By, Shopping

Belgian Brand | Helder Antwerp

24 maart 2017

Als je hier af en toe eens rondkijkt, weet je dat ik jullie vaak voorstel aan een (betaalbaar) Belgisch merk. Mode van eigen bodem? Yes please! Vandaag laat ik de eer te beurt vallen aan Helder, een jong Antwerps merk dat helemaal mijn cup of tea is.

Helder werd opgericht in 2016 door Ramona Stoica en Marino D’Hooghe. Hun doel was een duurzaam merk uit de grond te stampen. Ze produceren organische en eerlijke kledij met een enorme zorg en aandacht voor detail. Bovendien wordt ook alles geproduceerd in Europa onder goede werkomstandigheden. De dag van vandaag allesbehalve onbelangrijk! Via een mooi kleedje duurzaamheid en eerlijke werkomstandigheden ondersteunen? Heerlijk toch!

Copyright foto’s: Helder

De naam Helder heeft het merk alvast niet gestolen, want de stukken zijn helder zowel in ontwerp als in kleuren. Ondanks hun minimalistische invloed is de collectie toch verrassend kleurrijk en opvallend. Ik ben helemaal gek van de tropische print! Summer vibes all the way! Ook een shoutout naar de fotograaf (Laure van Hijfte), want wat een prachtige foto’s!

Wil je meer weten over Helder of misschien gewoon eens een stuk aanpassen? Op de site kan je per collectie zien in welke winkels je jouw favoriete thema terugvindt. Ik verklap alvast dat je bij Mooi! in Eeklo zowat de volledige collectie kan komen ontdekken.

Geniet van jullie weekend! ♥

Liefs,

M.

 

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply mamasliefste 24/03/17 at 12:55

  Mooi merk, kende het nog niet. Ga eens kijken of het ook in Nederland verkrijgbaar is

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 24/03/17 at 14:08

   Zeker doen! Al vrees ik er wat voor. Het merk is nog maar net opgericht, dus ik denk dat het momenteel enkel in België te vinden is.

 • Reply lauramariskadegraaf 24/03/17 at 14:22

  ik vind het bloesje met palmbomen wel leuk!

 • Reply Cassandra | Momambition.nl 24/03/17 at 14:50

  Oh dat blouse jurkje is echt fantastisch!!! Echt mijn ding!! Nu nog van die mooie dunne lange stelten haha!

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 24/03/17 at 17:16

   Ja vind ik ook prachtig! En ik heb al aangezien bij vrouwen die wat kleiner zijn en toen was het ook echt prachtig! Die lange stelten zijn dus voor niets nodig :) xx

 • Reply jolienvs 24/03/17 at 15:02

  Oh wauw, wat een mooi merk!

 • Reply serafina 24/03/17 at 16:12

  mooie collectie, niet volledig mijn smaak, maar hou wel van de prints!!

 • Reply Lotus Writings 24/03/17 at 16:47

  Heel mooi inderdaad! Vooral dat witte jurkje, dat is mijn favoriet (alleen nu nog een bijpassend lichaam haha..)

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 24/03/17 at 17:18

   Mooi hé! En ik denk dat dat perfect voor elk lichaam kan hoor! :) Het staat bij iedereen anders, modellenlichaam of niet. Ik geloof er heel sterk in dat je geen ‘perfect’ lichaam nodig hebt om mooie kleedjes aan te trekken :)

 • Reply Joandi Loes Tholen 25/03/17 at 12:46

  Wat een ontzettend leuk merk! Ik kende het helemaal niet maar ik ga er gelijk naar op zoek :)!

 • Reply Miryam 26/03/17 at 21:01

  Heel mooi! Jurkje met de print past helemaal bij mij.

 • Reply SofarsoSabine 27/03/17 at 13:55

  What a beautiful photo’s – I love that white blouse!

 • Geef een reactie