Fashion, Inspired By

Belgian Brand | Magdalena

14 april 2017

Eén van de Belgische merken die me al van in het prille begin wist te overtuigen is Magdalena. Het merk heeft een soort tijdloze coolness met een sterke en vrouwelijke uitstraling. De naam van het merk ‘Magdalena’ verwijst uiteraard naar het figuur uit de geschiedenis. Zij werd een mysterieuze legende door al de verhalen die over haar verteld worden. Maar één van de weinige dingen die we zeker weten, is dat ze een sterke vrouw was. Net zoals zovele vrouwen vandaag.

The Magdalena story reminds every woman of an ancient, fundamental truth: every woman is in search of her inner complexity and this story still continues. The collection is an ode to the goddess in ourselves … graceful, mysterious and pure.

Ik selecteerde enkele van mijn favoriete stukken uit de nieuwe Spring/Summer campagne. Kijk je mee?

Ik ben vooral fan omdat ze altijd verrassende materialen en originele snits gebruiken. Toch blijven de kleren steeds draagbaar. Ik zou deze outfits zo in mijn kast willen hangen (minus de slippers). Ook de kwaliteit is super. Ik kocht enkele jaren geleden een midi rok en die ziet er nog zo goed als nieuw uit. Ook mijn bernadette vesten zijn van Magdalena en die heb ik zowat de hele winter doorgedragen. Zalig gewoon!

De ontwerpster van dit merk zal misschien ook een belletje doen rinkelen: Nathalie Lachat. Zij is brand hunter & buyer voor de Antwerpse must-visit store Garde-Robe Nationale en graag gezien in de modewereld. Daarnaast startte ze ook Magdalena op. Creatieve duizendpoot dus!

Benieuwd naar meer? Neem een kijkje op de website van Magdalena en ontdek nog veel meer moois! :)

Geniet van het weekend!

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Jamey 14/04/17 at 09:27

  Oh heel mooi! Het merk ken ik nog niet!

 • Reply Maddy 14/04/17 at 10:10

  Zitten leuke items tussen! Niet allemaal mijn smaak maar kan er zeker wat tussen vinden

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 14/04/17 at 11:00

   Ieder zijn smaak! :) Sommige items kun je echt helemaal naar je eigen stijl omzetten, afhankelijk van hoe je ze combineert uiteraard :)

 • Reply serafina 14/04/17 at 10:46

  ik vind deze collectie erg mooi, vooral de witte hemd met lijntjes! zelf als belgische ken ik deze merk niet, ff info zoeken hierover!!

 • Reply mamasliefste 14/04/17 at 11:01

  Ik ken het merk niet, maar hou erg van kleding die een vrouw een sterke en zelfverzekerde look geeft

 • Reply Marguerita 14/04/17 at 11:14

  Oeh dat blauwe jurkje is mooi. De rest is iets te oversized voor mij maar bij het model staat het prachtig. Kende het merk ook nog niet.

 • Reply Mariska 14/04/17 at 12:01

  Weer wat nieuws ontdekt! Vind de kleuren ook heel tof. Niet specifiek opvallend, maar de tinten hebben toch allemaal wat moois :)

 • Reply Judith 14/04/17 at 12:48

  Wow wat mooi! Vooral die roze broek, echt prachtig

 • Reply Nathalie 14/04/17 at 23:50

  Dat blauwe jurkje is super. Ik hou wel van oversized.

 • Reply Diana 15/04/17 at 12:11

  Onbekend merk voor mij maar moet eerlijk toegeven dat ik nooit naar merken kijk. Koop wat ik leuk vind :). Maar ze hebben erg leuke kleding. Dus kijkje nemen!

 • Geef een reactie