Fashion

Belgian Festival Summer: The First Outfits

15 juli 2013

België mag dan niet zo bekend zijn, ons landje blinkt wel uit in een aantal dingen: bier, chocolade, tennis, festivals en mode. En die laatste twee combineer je as easy as one two three. Als je ooit al naar Tomorrowland bent geweest dan weet je dat daar de regel dress to impress geldt. Dit jaar openen er zelfs gewoon winkels op de festival campings: Hema op Werchter en H&M op Tomorrowland. En net dit jaar ga ik voor de eerste keer niet naar TML… Aargh not fun!

Anyway, ik wou jullie al wat foto’s tonen van geslaagde festival outfits uit België. Wat moet die outfit bevatten: kleur, comfort en persoonlijkheid. Met die drie kom je al een heel eind. Het mag allemaal een beetje gekker dan gewoonlijk!

Ik draag op festivals meestal veterschoentjes, een short of harembroek en een leuk los topje. Afwerken met accessoires en een zonnebril en let the party begin!

Wat dragen jullie op een festival?

Liefs,

M.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Mademoiselle Sophistique 15/07/13 at 20:06

  wauw stuk voor stuk prachtige outfits!

 • Reply Dionne 15/07/13 at 20:32

  Wat een leuke outfits!

 • Reply Amélie 15/07/13 at 20:36

  ze hebben allemaal iets vreemds :p

 • Reply Natasja 16/07/13 at 21:59

  Wat een hippe looks allemaal, daar zijn festivals perfect voor! Ik denk dat een simpele outfit met wat leuke accessoires het beste is.. maar ik ben een simpel mens!

 • Geef een reactie