Fashion, Inspired By

INSPIRATION | The Best LFW Street Style

6 maart 2015

Londen: mijn all-time favoriete stad. En dus moest ik wel een post maken over de Londense fashion week of afgekort LFW. Londen is de meest edgy fashion week van ze allemaal. De Engelse hoofdstad doet zijn eigen zin en brengt vooral shows die afwijken van de richting van al die andere shows op fashion week. Vandaar dat de street style ook volledig anders is, quirky, speels, gedurfd en met een grote portie fashion van big retailers als Topshop en dergelijke. Ik hou enorm van de London vibe en van de kledingstijl van de Londenaars. Ook al is er tegenwoordig veel commentaar op streetstyle, het zou allemaal gesponsord en één grote marketing-stunt zijn, vind ik het nog steeds fijn om al die mooie outfits te zien. Toen ik dus Pinterest, Refinery, ELLE, Vogue, Harpers Bazaar,… aan het afschuimen was, kwam ik tot de conclusie dat mijn favorieten kiezen, zo moeilijk ging zijn! Maar het is mij gelukt. Min of meer. Het moge ook weer duidelijk zijn dat ik hou van lange jassen. Oh en die gele regenjas: mijn must-have voor komend seizoen!

Trouwens, als het over trends gaat, heb ik nog een kleine voorspelling voor jullie. Die voorspelling heet culottes. Een broek met wijde pijpen die tot ongeveer je knieën rijkt. It does sound horrible, no? Maar -zoals jullie weten- ga ik af en toe eens mee inkopen met mijn mama en tante voor hun kledingwinkel. En in heel erg veel collecties hingen ze, de culottes. Ook op de verschillende fashion weeks en in Topshop heb ik ze alvast gespot. Zie dit ELLE artikel voor alvast wat inspiratie. Bij deze ben je voorbereid! Binnenkort is het misschien tijd voor een ‘how to wear culottes’- post. Wat denk je?

Liefs,

M.

LFW Street Style pictures by Phil Oh, Michael Dumler & Teen Vogue

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kiss & Make-up 06/03/15 at 14:24

  LOL! Die tas :-) Cool. En die regenjas is zo lekker Paddington ;-)

 • Reply Natasja 06/03/15 at 18:11

  Ik ben al benieuwd naar je how-to wear culottes artikel.. want ik kan het me maar niet voorstellen :P
  Ontzettend leuk zo’n slideshow trouwens… Londen is misschien edgier dan de andere fashionsteden, maar er zitten genoeg prachtige kledingstukken en accessoires bij die ik geweldig vind. Minus die rare traffic bag :P

 • Reply Marie 07/03/15 at 20:05

  Die tas is supertof! Een vriendin van mij heeft zo’n knalgele regenjas, echt mooi.

 • Reply Karen - Dressing in Labels 10/03/15 at 10:16

  Londen vind ik het minst op het gebied van streetstyle. Vaak lijkt het meer op de foute party in plaats van mode. Van Culottes ben ik ook al geen fan maar je ziet ze inderdaad overal :p

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 • Reply Grietje 30/03/15 at 12:12

  Die culottes mogen ze houden. Past volgens mij enkel bij van die modellen met ellenlange benen. :)

 • Geef een reactie