Fashion, Wearing

OUTFIT | Black & White at Sunset

4 april 2017

Hey hey! Nieuwe week, nieuwe vooruitzichten! En bij mij zijn ze zéér goed! Ik ga morgen namelijk naar Ed Sheeran! Hooray! De afgelopen dagen zijn zó enorm druk geweest dat ik echt uitkijk naar een avondje meekwelen en dansen. Dat ik aan tickets ben geraak, is nog steeds een klein wonder te noemen! Morgenavond mag je dus heel wat social media updates op mijn IG Stories verwachten! #sorrynotsorry

Maar goed, vandaag tijd voor een outfit. Op de één of andere manier heb ik nog een momentje voor foto’s kunnen inlassen. Met de zon die net onderging, was het een race tegen de klok. Maar het heeft mooie lichtinvallen opgeleverd. Het is echt een meevallertje dat we niet ver van ons huis een park hebben, waardoor we altijd een last-minute backdrop hebben. En nu het langer licht blijft, zal het misschien wel vaker voorvallen dat we na het werk nog snel naar buiten sneaken om wat foto’s te gaan nemen. Anyway, als de boyfriend het ziet zitten natuurlijk ;)

black & white combo black white

Top: c/o SheIn – Pants: McGregor – Kicks: c/o Adidas Gazelle via Sooco – Bag: H&M – Watch: Swatch

Aangezien het nog wat fris is en mijn benen -laten we eerlijk zijn- net melkflessen zijn, hou ik het nog even bij broeken in plaats van blote benen. Vandaar dat mijn favoriete witte broek weer uit de kast werd gehaald voor een good old black & white combi. Met de geborduurde details en het kraagje wordt de combi iets zachter en vrouwelijker. Ideaal dus voor een lente-avondje. Ik heb ook mijn nieuwe Adidas sneakers aan. Ik mocht ze bestellen bij Sooco, een gekende schoenenwebshop. Aangezien ik never ever witte sneakers heb gehad, wist ik direct waarvoor ik zou gaan. De Adidas Gazelle reeks spookt al een tijdje in mijn hoofd rond en nu was het ideale excuus om mij eindelijk eens een paar aan te schaffen. Hup, het winkelmandje in en binnen een paar dagen lagen ze te wachten bij mijn postpunt (ze kennen mij daar al veel te goed, oepsie). Ik kan mij echt al voorstellen dat ik ze deze zomer draag onder elk kleedje, jeansbroek en misschien zelfs onder die ene kokerrok. Oh, de mogelijkheden!

Bij deze ga ik afsluiten, want work is calling! Geniet van het zonnetje!

Liefs,

M.

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply MamaIssues 06/04/17 at 09:37

  Wat een super leuk truitje!!!!
  Hoe was ed sheeran???? #jaloers !!!

 • Reply A Fashion Taste (Pauline Grossen) 06/04/17 at 11:20

  Je bloesje is echt zo mooi en vrolijk!

 • Reply Priscilla 🦄 (@PrisjeNL) 06/04/17 at 11:25

  Jammer he, dat de blote benen soms nog een beetje te bloot zijn. Nou moet ik zeggen dat deze broek je ook erg leuk staat, dus ik heb de blote benen in deze outfit niet gemist ;-)

 • Reply Layla 06/04/17 at 11:46

  mooie outfit. Je blouse vind ik je erg leuk staan

 • Reply Jamey Herben 06/04/17 at 13:05

  Echt een leuke outfit!

 • Reply Cassandra | Momambition.nl 06/04/17 at 14:21

  Wat een toffe outfit!

 • Reply MamaPlaneet 07/04/17 at 09:41

  Gaaf. Hoe was Ed Sheeran?

 • Reply mamasliefste 07/04/17 at 10:52

  Leuke blouse! Ik hou wel van die bloemetjes en een beetje doorschijning.
  Wel een beetje jaloers dat je kaartjes had voor Ed Sheraan ;) Was vast heel gaaf

 • Reply Karlien Vermeersch 11/04/17 at 21:27

  dit shirtje is zooo mooi
  echt prachtig

  liefs
  Karlien

 • Reply TypischKim 14/04/17 at 19:10

  Wat een leuke outfit! Ben vooral fan van het shirtje.

 • Geef een reactie