Life, Personal

BLOGLOVE | Favo Belgian Bloggers 2016 update

11 maart 2016

Guess what, mijn meest aangeklikte artikel is ‘My favorite Belgian Bloggers‘. Jullie houden duidelijk van wat Blog Love! Ik schreef het artikel in september 2014 en sindsdien is heel wat veranderd. Sommige blogs bestaan niet meer, anderen zijn een nieuwe richting ingeslagen en sommige zijn gegroeid like crazy! Dus het was dringend tijd voor een update! Want het leukste aan bloggen (buiten het bloggen zelf) zijn je medebloggers: stuk voor stuk inspirerende mensen die events en koffiedates tot onvergetelijke momenten maken. Je zal zien dat sommige favo blogs uit 2014 nog steeds bij mijn favoriete blogs van 2016 staan, maar dat er ook heel wat nieuwe ontdekkingen van het afgelopen 1,5 jaar bij staan. Waarom behoort een blog tot mijn favorieten? Het is een buikgevoel, een drang om elke nieuwe post te lezen, luidop te lachen bij een verhaal, geïnspireerd te raken, weten dat de persoon die het schrijft toevallig een geweldig mens is,… Het zal je niet verbazen dat de blogs die ik hieronder vermeld bijna allemaal geschreven zijn door bloggers die ik al eens heb ontmoet en waarmee ik een klik had. Dat is het nu net met die (persoonlijke) blogs, je vindt die blogs net leuk door de persoon die hem schrijft. Maar goed, ik hou je niet langer in spanning: hier is mijn top 10 ‘Belgian Bloggers’ (in willekeurige volgorde).


Belgian Bloggers

De blog van Natasja stond ook in 2014 al in het lijstje en sindsdien heb ik haar beter en beter leren kennen! Ze schrijft geweldige beauty reviews, met zo nu en dan een outfit post of lekker receptje. Ik hou van haar eerlijkheid, de moeite die ze in elke post steekt en van de vibe die haar blog uitstraalt. Oh en ze is gewoon een geweldig lieve persoon!

Website: www.eyespaintedblack.com


Belgian Bloggers

Voor je portie draagbare fashion en deco-inspiratie moet je hier zijn. Ik hou van haar laidback stijl die comfy, maar steeds vrouwelijk is. En ook de inspiratieposts voor haar nieuwe huis laten mij altijd wegdromen. Aurélie is trouwens net ambassadeur voor Neckermann geworden, dus we mogen ons opmaken voor wat jaloersmakende foto’s van verre reizen!

Website: www.lovelifelovefashion.be


Belgian Bloggers

Nikki heeft een heel typerende, vrouwelijke en lieve kledingstijl die helemaal aansluit bij haar persoonlijkheid. Denk zachte kleuren, pencil skirts en prachtige handtassen. Ze is verzot op koffie en vertelt je honderduit over haar afgelopen dagen. En dat verveelt nooit, want ze weet haar lezers als geen ander te boeien met sterke teksten en mooie foto’s!

Website: www.thegingerdiaries.be


Belgian Bloggers

Eline is een super enthousiaste en lieve blogster. En dat straalt ze ook uit op haar blog. Hier blijf je up to date met de nieuwtjes uit fashion en lifestyle world. Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken op haar blog, of het nu een outfit, een coole samenwerking of één van haar eigen ontdekkingen is. Oh en haar Instagram is ook een must-follow!

Website: www.yourddofme.be


Dress Your Life

Bij Naomi is haar blog heel wat meer dan enkel een plaats om haar outfits te tonen. Ze wil haar lezers ook bewust maken van de kost die kledij en dergelijke met zich meebrengt. In haar blogs vind je dan ook vaak ecologisch verantwoorde merken terug. Maar verwacht je zeker niet aan saaie outfits, want ook ecologische kledij is super hip!

Website: www.dressyourlife.be


Belgian Bloggers

Deze -vrij nieuwe- blog is echt een happy place. Pauline laat je alles zien wat haar interesseert met telkens een heel enthousiaste vibe. Zo neemt ze je mee naar haar favoriete to-do’s in Brussel, heeft ze een collectie coole sweaters met opschriften om u tegen te zeggen en maakt ze de meest schattige foto’s. Volgen dus!

Website: www.fairygodmotherr.be


Belgian Bloggers Dressing in Labels

Voor de iets duurdere merken moet je bij Karen zijn. Guess, Michael Kors, Nikki Plessen, ze heeft het allemaal! En ze deelt ook maar al te graag haar inspiratie met jou. Denk klasse, denk vrouwelijk en dan kom je bij Karen uit.

Website: www.dressinginlabels.be


Belgian Bloggers

Karlien maakt de perfect cat-eye, heeft volgens mij een propvolle kledingkast vol prachtige stukken en heeft een lichte juwelenverslaving. Dat leidt tot supertoffe en draagbare outfits die telkens stoer en vrouwelijk tegelijk zijn.

Website: www.polishedcats.com


Belgian Bloggers

De enige male in dit lijstje, maar wat voor één! Dit is een blog met een boodschap: Je bent wie je bent, wees daar niet bang voor, maar toon het aan de wereld! En dat vind ik nu eens heel straf! Joppe experimenteert met make-up en kledij en schrijft daar ook nog eens een inspirerend tekstje bij. Het zou me niet verbazen als dit later een topstylist wordt! In de gaten houden dus!

Website: www.starttofashion.comKiss&MakeUp, Belgian Bloggers

De in Zwitserland wonende Melissa en ik delen een gezamenlijke passie: Japan. Net als ik houdt ze enorm van het land. Daarnaast schrijft ze zowat elke dag doordachte en uitgebreide beauty reviews. Je mag er van op aan dat je op haar blog een eerlijke mening leest. Bereid je voor op een oneindige kennis van beautyproducten! Het lezen waard!

Website: www.kissandmakeupsbeautyblog.com


Ok, ik kan het niet laten, maar ik heb nog heel wat blogs die ik wekelijks lees zoals That Girl With Her Blog, Stephanista, That’s A Leaf, Monica Harmony, Lilliroxx, Curls & Bags, Bags & Chocolate… Stuk voor stuk ook blogs die meer dan de moeite waard zijn om te volgen!

Wat is/zijn jouw favo (belgian) blog(s)? Zelf een blogger, laat het gerust weten! Dit is nu eenmaal een bloglove post, dus even reclame maken voor je eigen blog is meer dan welkom!

Liefs,

M.

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply dresses and daisies 11/03/16 at 11:19

  Aah hier staan zoveel lieve mensen tussen! Leuk lijstje!

 • Reply jolienvs 11/03/16 at 12:37

  Ja, allemaal superfijne blogs! Bedankt voor de vermelding trouwens! ;)

 • Reply Claudia 11/03/16 at 13:03

  Wat onwijs leuk om te zien. Ik heb heel veel blogjes die ik nu kan lezen. Een van mijn favoriete Belgische blogsters is Merel van CRVY. En ik ben gisteren nog bij Natasja geweest om een filmpje te kijken, super gezellig.

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 14/03/16 at 17:06

   Merel heeft inderdaad ook een hele leuke blog! Ik denk dat zij eigenlijk van Nederland afkomstig is, maar wel woont in België :)

 • Reply Mjay 11/03/16 at 13:06

  Super fijn om wat extra Belgische blogs te leren kennen! Heb er meteen een paar aangeklikt :-) Ik hoop snel eens naar een meeting te kunnen gaan waar mede Belgische bloggers zijn.

 • Reply Jana 11/03/16 at 18:22

  Leuke lijst, er zitten er toch weer een paar tussen die ik nog niet kende. Bedankt voor de tips!

 • Reply Natasja 11/03/16 at 19:55

  Ah, wow. Super bedankt voor de mention :) Ik waardeer de lieve woorden ontzettend :O ik vind Melissa ook altijd fijne beauty reviews schrijven, en een fashion blog die niet te missen is… is golden mirrors and pink bows natuurlijk :D je vrouwelijke en klassieke stijl spreekt mij altijd aan!

 • Reply Pauline 11/03/16 at 22:43

  OMG Marlies, zooo lief! :) thank thanks thanks , duizendmaal thanks hihi !

 • Reply Kiss & Make-up 12/03/16 at 05:02

  T’awwwwwwwww, LIEF! Ik was al aan het denken van oh jaaaa Natasja en Karlien behoren ook tot mijn favorietjes en dan zie ik ineens mezelf staan. Thaaaaaank you! Of arigatoooooooooo, I guess ;-)

 • Reply Tessa 12/03/16 at 13:29

  Superleuke lijst! Weer enkele gezien die ik nog niet kende, maar nu zeker even ga checken.

 • Reply junetwonl 12/03/16 at 15:14

  heel erg leuk om te zien en wat een lief lijsjte!

 • Reply Naomi 12/03/16 at 18:19

  Hoi. Wat een leuke opsomming van blogs. Ik vroeg me enkel af: is het niet gewoon Naomi ipv Naiomy ? Voel me op omdat we naamgenoten zijn.

  Mijn blog vibd je door op mijn naam te klikken :) xx

 • Reply Elisa 15/03/16 at 01:00

  Ik kende de meeste nog niet, maar heb weer een aantal toffe blogs leren kennen. Thanks! Ik lees zelf vooral Britse en Nederlandse blogs dus de Belgische ‘blogscene’ is echt nog volledig nieuw voor mij! Een Belgisch favorietje kan ik je dus nog niet meegeven (mijn Britse favoriet is http://www.katelavie.com – love her!). Mijn eigen blog vind je door op mijn naam of avatar te klikken ;)

 • Geef een reactie