Belgium, Brussels

BRUSSELS | Chalet Robinson

16 mei 2017

Je hoeft niet altijd het land uit om een vakantiegevoel te hebben. Dat heb ik zondag aan de lijve ondervonden! Zondag was namelijk brunchdag! We trokken naar Brussel, naar het Ter Kamerenbos. In het midden van het park vind je daar een klein aanlegsteigertje. Voor een euro neemt het bootje je mee naar een eilandje midden op het meer. Buiten een familie schattige ganzen en eenden, vind je er ook Chalet Robinson. Met dat zonnetje op ons gezicht leek het net alsof we in het zuiden van Frankrijk waren. Zalig!

Chalet Robinson

Chalet Robinson is een brasserie, restaurant en evenementenzaal te midden van de natuur en is enkel bereikbaar met een bootje. Schattig toch? Wij gingen zondagochtend brunchen op het terras met uitzicht op het meer en bos. Als ik het niet had geweten, had ik nooit geloofd dat ik in Brussel was! En dan die brunch! Yumm! Er was een énorm aanbod van zoet, hartig, warm, koud, salades, taart, eitjes,… Zelfs sashima kon je krijgen! Ik ben een stuk of drie keer serieus mijn bord gaan vullen en als ik had gekund was ik waarschijnlijk nog een paar keer geweest.

Ik vind brunch -persoonlijk- één van de beste uitvindingen ooit. Maar mocht je er toch niet om staan te springen, ook voor lunch en in de namiddag kan je er terecht. Ik kan me voorstellen dat het er ’s avonds ook magisch moet zijn met het water en de lichtjes. Je kan trouwens zowel buiten als binnen zitten. In de zomer is het natuurlijk prachtig buiten zitten, maar ik denk dat je je in de herfst/winter een beetje een in Oostenrijk waant, binnenin die mooie chalet. Reserveren is wel een must, want het plaatsje is enorm populair.

Heb ik je overtuigd? Surf dan snel naar de website van Chalet Robinson.

Liefs,

M.

Coverfoto: Copyright Chalet Robinson.
Thnx to Saartje om deze prachtlocatie uit te zoeken!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Lonneke Rempt 18/05/17 at 14:40

  Wat lijkt me dit mooi zeg. En wat je zegt voor vakantie gevoel hoe je niet perse naar het buitenland.

 • Reply mamasliefste 18/05/17 at 16:43

  Wat een mooi plekje! Ik zou daar ook zeker een vakantiegevoel van krijgen

 • Reply Serafina 18/05/17 at 17:59

  Oooh waT een leuke plek.. En het eten ziet er heerlijk uit.. Ik krijg van je foto’s een heel ontspannen gevoel.😊 .

 • Reply Grace 19/05/17 at 22:33

  Die wafels zien er echt heerlijk uit! Jammie!

 • Reply Layla 20/05/17 at 00:30

  Wat een mooie plek! Daar zou ik best wel naar toe willen gaan.

 • Reply Natalie 20/05/17 at 07:21

  Ziet er een beetje grappig uit met die Oostenrijkse vibes! Brunchen kan ik altijd doen haha, een van mijn favoriete dingen!

 • Reply Nathalie 20/05/17 at 09:32

  Ziet er gaaf uit! Een beetje te ver voor ons om een hapje te eten, maar mochten we eens in de buurt zijn… Bedankt voor de tip!

 • Reply Madelon 20/05/17 at 19:44

  Wat ziet het er mooi uit. Betoverend zeg. En die wafels…. krijg er trek van haha

 • Reply S 21/05/17 at 09:22

  Heel cool! Vooral dat je er met een bootje naartoe wordt gebracht vind ik tof. Dat je moet reserveren kan ik me goed voorstellen!

 • Reply Miryam 21/05/17 at 09:47

  Jaaa ik vind brunch idd dé uitvinding! Klinkt heerlijk allemaal en de locatie, wauw gaaf zeg.

 • Geef een reactie