Life, Personal

Bye bye 2017

30 december 2017

Hello hello! Bijna 2018! Voor de laatste post van’t jaar wil ik nog enkele mooie hoogtepunten op een rijtje zetten. Ik zeg het elk jaar maar ook deze 365 dagen zijn voorbijgevlogen! Van mijn allereerste skitrip, over een tweede reis naar Japan tot mijn jobwissel en werk als moderedacteur, het was een jaar om nooit meer te vergeten. Dus hoppa, hier gaan we. De 10 hoogtepunten van 2017!

1. SKIEN!

Wat had ik er schrik voor! Ik ben al onhandig als ik gewoon braaf met mijn twee voeten op de grond staan. Maar ook nog eens met latten op een ongelooflijk gladde substantie als sneeuw? Nope, ik zag het niet goed komen. Maar wonder boven wonder bleek het mee te vallen en buiten een paar blauwe plekken, blijnen en pijnlijke spieren, kon ik aan ’t einde van de week zeggen dat ik kon skiën. Het was zelfs zo goed bevallen dat  we nog eens een weekend zijn teruggekeerd naar Oostenrijk om die latten aan te binden. Maar ’t was niet enkel het skiën. Ik ben ook verliefd geworden op de prachtige besneeuwde landschappen en bergen. En in 2018 ga ik terug! Hooray!

Meer lezen?

2. Shoot voor Mooi!

Voor de herfst/wintercollectie schakelden mijn mama en tante Damon De Backer in, een talentvolle jonge fotograaf uit de streek. Mijn nicht en ik waren modellen van dienst. Na een professionele make-up sessie werden we in de mooiste kleedjes, rokjes en truien gestoken. Ik was best een beetje zenuwachtig, maar het werd een prachtige dag met geweldige foto’s als resultaat! Trots!

Meer lezen?

 

3. Better Days

De helft van 2017 bestond voor mij uit repeteren, repeteren en repeteren. Het was geen gemakkelijk stuk maar met een topploeg maakten we er een super productie van. We speelden zelfs een benefietvoorstelling voor De Warmste Week. Oh en mijn outfits waren top.

4. Japan

2017 was ook het jaar dat we nog eens terugkeerde naar Japan. Om dingen te doen die we de eerste keer niet hadden kunnen doen, maar ook om enkele plaatsen opnieuw te bezoeken. En ik ben zeker dat het niet de laatste keer was dat we er zijn geweest. Maar als jullie mijn posts over Japan gevolgd hebben, zijn jullie vast ook al overtuigd!

Meer lezen?

5. Jobwissel

In het midden van het jaar besloot ik ook dat het tijd was voor iets nieuws, werkgewijs dan. Ik ruilde mijn job als marketing manager bij een juwelier om tot die van PR manager bij een Gents PR-bedrijf. Ik ben dus dagelijks bezig met bloggers, pers en social media voor mijn werk. Dat resulteert er soms wel eens in dat ik er ’s avonds en in mijn vrije tijd minder zin in heb ;)

6. Presenteren

Ik mocht dit jaar ook weer wat presentatieopdrachten doen. De leukste blijft toch de modeshow in Eeklo. Ik ken de mensen en winkels er goed en op de één of andere manier is het altijd mooi weer ;)

 

 

 

Meer lezen?

7. Citytrip met de girls

Na jaren slaagden we er eindelijk in om eens met ons hele groepje van 6 vriendinnen op reis te gaan. We trokken naar Brighton waar we genoten van het strand en een echt Cheese Festival. Omdat we dan toch in de buurt waren, besloten we om er ook nog enkele dagen Londen aan te koppelen.

8. Gentse Feesten

Het was voor mij de eerste keer Gentse Feesten als Gentse inwoner dus uiteraard moest ik zowat alle dagen gaan. Ik zag onnoemelijk veel optredens en nestelde mij in de stoeltjes van de vele pop-up bars. Zalige tijd!

9. Moderedacteur voor De Promeet

Dit jaar zette ik mijn eerste stapjes als moderedacteur bij de Promeet. Ik ben er elke maand verantwoordelijk voor de modereportage. Zo zoek ik telkens een model, winkels die willen meewerken, maak ik de foto’s en schrijf ik een leuk tekstje. Een grote opgave maar super rewarding als ik het uiteindelijke resultaat in mijn handen heb.

Alle edities bekijken, kan via de website van De Promeet 

10. Kopenhagen

Dit jaar was echt een jaar vol reizen. Zo bezocht ik voor ’t eerst Kopenhagen. Wat een prachtige stad! En de mensen zijn één voor één stijlinspiraties! Oh en het eten: yum yum yum!

Meer lezen?

Ik ben vast nog duizend-en-één ander kleine en leuke momenten vergeten, want het was alweer een topjaar! Ik wens jullie nog een super knallend einde van 2017 en een prachtig 2018 vol mooie momenten! Tot volgend jaar!

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie