Shopping, Wishlist

Christmas Wishlist 2017

29 november 2017

Bijna zover! Kerstmis! De mooiste tijd van het jaar! Ik kijk al uit naar gezellige avonden rond de kerstboom, kerstfilms, kersttruien, kerstmarkten met Glühwein,… You get the picture, ik ben een Kerstfan. Vandaar vind ik het ook altijd geweldig om mijn Christmas wishlist aan te vullen als de Kerstman weer eens langskomt. Ik heb het allemaal voor jullie gebundeld hieronder en wie weet… Misschien doe jij ook nog wel wat cadeautjes-inspiratie op.

Shoppen doe je hier:
Letterbord: Hema – Geurkaarsen: Rituals – Foundation powder: NYX – Koperkleurig bestek: Libelle Lekker shop – Vaas: H&M – Groene sjaal: Sissy Boy – Handtassen (allemaal via Zalando hier, hier & hier) – Pumps: Aldo – Statement earrings: Antropologie – haarband, glitter kousjes en handschoenen: Veritas (hierhier & hier) – Opbergpotten groen en grijs: Libelle Lekker Shop – Unicorn portable charger: Urban Outfitters – Prosecco Pong: Urban Outfitters

 

Iets gezien waar je fan van bent? Of heb je zelf nog goede tips? Komende dagen heb ik het nog over een aantal cadeautips waaronder een heuse gelaatsverzorging die ik voor jullie heb uitgetest (tough life) bij Riad Nagiba in Eeklo. Stay tuned!

Liefs,

M.

PS: ik hou ook enorm van verrassingen ;)

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie