Events

Eastpak Artist Designer Studio!

12 december 2013

Precies twee weken geleden (I know, I’m late!) was ik uitgenodigd op het Designer Against Aids x Eastpak Artist Studio event! Samen met Floortje trok ik naar Antwerpen om samen met andere genodigden als Josje van K3 en Hannelore Knuts de ontwerpen te bekijken. En ik moet toegeven, mijn Eastpak van toen ik 13 was, zag er heel wat minder cool uit! Je kon het zo gek niet bedenken of het was gemaakt. Soms waren de Eastpak-rugzakken volledig onherkenbaar, soms waren ze zelfs van een totaal ander materiaal gemaakt. Ze hadden duidelijk koste nog moeite gespaard. Het gaat dan ook om een project waarvan de inkomsten zullen gebruikt worden voor Aidspreventie, een probleem dat jammer genoeg nog steeds brandend actueel is…

SONY DSCSONY DSC

De studio was omgebouwd tot een übercool Eastpak-museum, met aansluitende winterBBQ, hapjes en champagne in overvloed (ik was bob) en zelfs een nailbar (zie hier de nail art van Natasja). Zelfs de mensen bekijken was de moeite waard: arty people are crazy! Ik voelde me een beetje underdressed, terwijl ik meestal diegene ben die totally overdressed is. Aan de andere kant, ik draag niet zo snel pluimen in mijn haar, vleugels op mijn rug of andere magische attributen.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Anyway, het was een geweldig grappige avond, maar gaf aan de andere kant toch ook weer stof tot nadenken omtrent de aidsproblematiek!

Liefs,
M.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Dressing in Labels 12/12/13 at 11:44

  Ik vind die barbie achtige zak zo leuk!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 • Reply Natasja 12/12/13 at 12:18

  Mooie foto’s en héél leuk geschreven. Ik vond je er goed uit zien hoor :D xx

 • Reply Aurélie 12/12/13 at 13:12

  Zag er tof uit! En mooie foto’s trouwens. Sommige dingen zijn toch echte kunstwerkjes vind ‘k ^^

  x

 • Reply Le Chat noir 12/12/13 at 13:56

  Ooh ziet er kei cool uit!

 • Reply Karlien - Polished Cats 12/12/13 at 21:20

  Er zitten daar echt leuke design tussen!
  Ziet er ook een leuk event uit :)

  Liefs,
  Karlien

 • Reply Mademoiselle Sophistique 13/12/13 at 09:24

  wauw mensen zijn soms toch zo ongelooflijk creatief! ik wou dat ik dat kon :)

 • Reply Gioia 14/12/13 at 23:18

  Er zitten zo’n leuke ontwerpen tussen! Mijn eastpak uit het middelbaar was bijlange niet zo cool

  xo

 • Geef een reactie