Beauty Stuff, Reviews, Tips & Tricks, Win This!

WIN | Elegant Touch False Nails

19 mei 2017

Er zijn zo van die dagen dat het niet wil lukken met nagellak. Ofwel krijg je het maar niet netjes ofwel stoot je iets aan als je net je nagellak geperfectioneerd hebt. It happens. Op zo’n momenten zijn valse nagels een ideale, langdurige oplossing. Vroeger ging ik altijd naar Primark om leuke designs te halen, maar tegenwoordig hebben ze enkel van die lange, spitse valse nagels. En dat vind ik niet mooi. Ook al zijn het valse nagels, ik wil ze er toch nog wat ‘natuurlijk’ uit laten zien. Enkele seizoenen geleden leerde ik Elegant Touch kennen op de persdagen. Een merk met een hele reeks valse nagels met een hele goede kwaliteit. Waar de Primark nagels het vaak al na 2 à 3 dagen laten afweten, blijven de Elegant Touch nagels een hele week goed. Tijd dus om jullie er meer over te vertellen!

Elegant touch romanceElegant touch romance

Nude & Romance

De twee nieuwe collecties voor de zomer zijn alvast ideaal voor romantische zielen. Met een nude-collectie vol neutrale tinten en een Romance collectie vol roze, girly kleurtjes weet elk meisje haar favoriet te vinden. Maar het merk heeft nog tal van andere collecties en producten voor je nagels.

De nagels zien er fantastisch verzorgd uit en hebben als groot voordeel dat ze niet chippen én dat ze prachtig egaal zijn. Daarenboven hoef je na het aanbrengen niet 5 minuten met je handen lopen wapperen. Tijdwinst!

Het aanbrengen van valse nagels

Easy peasy! Ik ben zelf niet super handig, maar dit is in een kleine 10 minuten helemaal af! Voor een langdurig resultaat zijn stap 1 en 2 erg belangrijk. Voor stap 1 kan je een goede cleanser gebruiken, voor stap 2 gebruik je het vijltje dat in de verpakking zit. Kies daarna de juiste maat van nagels uit en leg ze uit op een blad, doek of iets anders dat tegen lijm kan. Vanaf dan werk je per nagel. Eerst de lijm op de nagel, dan leg je er de valse nagel op en tenslotte druk je aan voor een tiental seconden. Heb je heel gevoelige nagels die snel kapot gaan? Leg dan alvorens de lijm aan te brengen een laagje basecoat op je nagels. Let wel op: je valse nagels gaan minder lang blijven plakken door die basecoat.

Wil je de nagels er terug afhalen zonder je nagels te beschadigen? Gebruik voorzichtig de vijl aan de randen, plooi een wattenschijfje, gedrenkt in nagellakremover, om je nagel, laat even rusten en verwijder dan de nagel.

Alhoewel deze falsies heel leuk zijn en op zich je nagels geen kwaad doen, raad ik toch aan om telkens je nagels ook vrij te laten wanneer je net een week valse nagels hebt gedragen. Daardoor worden je nagels gezonder en sterker. Noem het een kleine rustpauze. ;)

Win jouw eigen Elegant Touch set!

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar deze geweldige valse nagels? Dan heb ik goed nieuws, want ik geef twee setjes weg! Hooray! Ik koos voor twee specialere setjes. Eentje heeft een gouden tip en de andere heeft kleine (fake) diamantjes op de nagels. Ideaal als je deze zomer naar een trouwfeest moet en extra aandacht op je nagels wil vestigen! Ik mag dus twee winnaars aanduiden die elk een setje winnen. Lees snel hieronder verder hoe je deelneemt! 

Meedoen? Dat kan via onderstaande Rafflecopter. Als je hier al eerder hebt meegedaan met wedstrijden, dan kan je direct de wedstrijdvraag invullen, anders moet je je nog even inloggen. De enige verplichte optie is de wedstrijdvraag, de andere opties geven je meer kans op winst.

a Rafflecopter giveaway

Veel succes!

M.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sherry 23/05/17 at 10:23

    Wat leuk ik doe mee.

  • Reply Kaylee Botterman 23/05/17 at 10:41

    Super leuk ik doe mee

  • Geef een reactie