Beauty Stuff, Events

EVENT | Opening WAUW Gent!

22 december 2015

Hello guys! Ik besef het: I’m a lucky bastard! Vorige week was ik uitgenodigd voor de opening van Wauw oftewel ‘beauty heaven in Gent’. In avant-première mocht ik samen met een gezellig groepje genodigden de hair/nail/make-up stylisten ontmoeten van Wauw en alles uitproberen wat ik wilde. Ik kan je vertellen: ik heb een donderdagavond al wat minder fancy doorgebracht dan dat!

Over Wauw! 

Wauw is geïnspireerd op het drybar-concept dat super populair is in Amerika. Leen, de zaakvoerster, wou zelf schoonheidsspecialiste worden, maar ontdekte along the way dat het organiseren haar beter afging. Dus verzamelde ze een team van ‘swans’ (Smart, Work Hard, Ambitious, Nice) rond haar en richtte ze Wauw op. Het is een salon dat zowel hairstyling, make-up als nagelstyling aanbiedt. Knippen en kleuren wordt niet gedaan, vandaar de naam ‘drybar’, het gaat echt om de styling.

Wauw Gent 1 Wauw Gent 2

Mijn ervaring: wauw!

Okay, I know: het is een verwacht taalmopje in bovenstaande titel. Maar ik kon het niet laten. Anyway, mijn ervaring bij Wauw was ook echt wel wauw. Het pand is prachtig en vormt de perfecte mix tussen industrieel en gezellig. Het is open en licht, maar geeft toch dat rustige, relaxerende gevoel. Ik was helemaal enthousiast over de lampen trouwens: wishlisted! Ik had helaas geen tijd om alledrie de stylings te proberen, dus ik koos voor de hair styling, aangezien ik daar zelf enorm slecht in ben. De lieve ‘swan’ toverde mijn haar om in een prachtig strikje. Schattig en ideaal voor een feestje! Dat mag ze nog eens komen doen!

Terwijl ik rond huppelde als Alice in Wonderland (een strik doet wat met een mens), vroeg ik ook nog wat meer info over de make-up en nail styling. Qua make-up werken ze met het Amsterdamse merk  ‘Make Up Studio’, een professioneel merk aan redelijke prijzen. Het leuke is dat je alle producten ook kan kopen bij Wauw. Voor de nagels wordt gewerkt met So Polish (van ProNails), gekend om hun revolutionaire (!) ‘peel off’ techniek en semi-permanente nagellak.

Wauw Gent Strik Wauw Gent Strik 2 Wauw Gent 3

Met andere woorden, je kan een gezellige verwenavond met je vriendinnen inlassen waarbij je volledig opgemaakt wordt met een glaasje bubbels en een hapje of je kan gewoon jezelf eens lekker laten verwennen. Er zijn tal van formules mogelijk, waarvoor ik je graag even naar de Wauw website verwijs.

Heb je nu ook zin om je helemaal te laten onderdompelen in de wereld van beauty, nails, make-up,…? Ik zou het alleszins zalig vinden om een girlsnight in te lassen en ons helemaal onder handen te laten nemen. Who’s in!?

Liefs,

M.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Kiss & Make-up 22/12/15 at 12:23

  Awww, die strik is echt leuk :-)

 • Reply Jana 22/12/15 at 14:26

  Cool zeg! Ik had er nog niks over gehoord. Ik heb deze zomer een paar huwelijken waarvoor ik wel iets speciaals voor wil doen dus ik onthou dit adresje zeker!

 • Reply Hanna 22/12/15 at 20:47

  Leuk om ook eens jouw ervaring te lezen:) die strik was inderdaad echt mooi gedaan!

 • Reply Karlien - Polished Cats 22/12/15 at 21:26

  oooeh zo cute die strik!
  ik heb da ook eens gedaan met mijn haar, minder strak resultaat dan dit wel :D

  liefs
  Karlien

 • Reply Miss Paperfection 23/12/15 at 20:08

  Wauwkes, die strik ziet er geweldig uit. Lijkt me een heel leuk concept. I’m in!

 • Reply LifeStyleTalks 23/12/15 at 21:47

  Leuke strik!

 • Reply Ines 29/12/15 at 23:25

  ’t klink echt za-lig :D als ik mijzelf wil ik verwennen weet ik waar zijn :D

 • Geef een reactie