Fashion, Wearing

FASHION Ι Bikini Season!

28 juli 2017

De zomer zou een eindeloze stroom van aperitiefjes in de zon, rokjes, zonnebrillen en zwempartijtjes moeten zijn. Dit jaar heb ik helaas nog geen enkel zwembad gezien of zelfs maar mijn teentjes in de zee gestoken. Al hield me dat niet tegen om een nieuwe bikini aan te schaffen, het is tenslotte bikini season! En ook op mijn terras is het zalig zonnen met een goed boek en een verfrissend drankje bij de hand.

Eerlijk gezegd was ik dit jaar niet van plan om een bikini aan te schaffen. Mijn reizen brachten me niet naar zwemparadijzen en ik besloot dat het niet echt nodig was. Maar plots was daar Hunkemöller die me toch nog de kans gaf om een mooie, nieuwe bikini te kiezen! Yay! En eigenlijk maar goed, want in augustus trek ik naar Brighton en hopelijk kan ik ‘m daar héél goed gebruiken. Nu is een bikini kiezen voor mij geen sinecure, want ik heb een heel bleek vel. Een bleek vel dat niet bruin wordt, maar in het ergste geval kreeftenrood. Factor 50 is dus ook mijn allerbeste vriend. Vandaar probeer ik telkens swimwear te kiezen die mijn huid mooi complementeert in plaats van in de verf zet dat ik bleek ben.

De mooiste bikini’s voor een bleke huid

Ik ben een grote voorstander van ‘draag waar je je goed bij voelt’, maar als je een bleke huid hebt, zijn dit misschien enkele vuistregels die je kunnen helpen.

  • Zachte tinten als roze en pastels zijn je vrienden! Al ben ik ook wel fan van wat contrast en heb ik een zwarte bikini. Met wat leuke kraaltjes zorg je dat het contrast niet té groot wordt.
  • Andere kleuren die het steeds goed doen: blauw en groen! Zeker als je ogen ook blauw/groen zijn. Matchen met je ogen is altijd een topper!
  • Fluo is ten alle tijden te vermijden. Alhoewel deze kleuren prachtig staan bij zongebruinde types, zien ze er een beetje schreeuwerig uit bij bleke huidjes.
  • Ook wit en nude-tinten zijn moeilijk. Ze zetten namelijk enorm in de verf dat je bikini en je huid wel heel erg goed overeenkomen. Waardoor de conclusie ‘melkflessen’ heel dichtbij is.
  • Omhels prints! Prints trekken aandacht, waardoor mensen kijken naar je bikini en je bleke huid minder opvalt. Hetzelfde geldt voor speciale details in het design.
  • Zie jezelf graag. Dat staat het aller-allermooiste! <3

Ook op zoek naar de perfecte bikini voor jouw huidkleur? Neem hier even een kijkje.

hunkemöller bikini hunkemöller bikini

Anyway, ik koos voor een prachtige blauwe bikini uit de Doutzen Swim collectie. Met de leuke details is hij heel wat specialer dan mijn andere bikini’s en ik kan niet wachten om hem aan te doen en er mee aan het zwembad te liggen. Daarnaast zit hij ook goed stevig vast, waardoor ik niet bang moet zijn dat ik hem kwijt ben bij het water in te duiken. Altijd handig ;)

Wat vind jij van mijn nieis jouw favoriete bikini?

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie