Fashion, Inspired By, Wearing

FASHION | Belgian Company

29 april 2016

Belgische mode weet altijd mijn aandacht te trekken. Niets leuker toch, dan een ontwerp van eigen bodem aan te trekken? Deze keer viel mijn oog op de preppy sporty collectie van Belgian Company. Ik kende het merk nog niet, tot het in de rekken hing bij Mooi. Denk eenvoudige sweaters, sweaterdresses en joggingbroeken die een lichte tennis-vibe hebben. Het kleurenpalet is beperkt tot wit, zwart, grijs en bordeaux. Er wordt vooral gewerkt met één kleur per stuk, al dan niet met toevoeging van een accentje in een contrasterende kleur. Qua kwaliteit en snit kan ik enkel maar juichen. Wij Belgen maken enkel the best of the best, niet? ;)

De collectie biedt gezellige, eerlijke en hybride kledij met verfijnde sportieve accenten. Ze weet wat je gewoonlijk thuis draagt te verenigen met hedendaagse street wear.

Belgian Company (BC) wordt ontworpen in Antwerpen en met respect geproduceerd in Portugal. Kwaliteit dragen ze hoog in het vaandel, want de kledij is gemaakt van natuurlijke materialen die tegelijk zacht en sterk aanvoelen. Ze werden zorgvuldig geselecteerd om een ultiem comfort te bieden. En mannen, ook voor jullie heeft BC enkele prachtige stukken in de aanbieding. Ik selecteerde enkele van mijn favorieten uit de damescollectie om aan jullie te tonen. Een zwarte en witte sweater en een bordeaux ‘tennis’ kleedje. Wat is jouw favoriet?

SONY DSC Belgian Company Belgian Company Belgian Company Belgian Company

Ik ben fan van de simpele snits en het zacht comfort van deze kleren. Trouwens, met een coole zonnebril, een mooie handtas en heels gaan ze van high comfort ook onmiddellijk naar high fashion. Het kleedje is iets te kort voor mij, maar ik vind de sweaters echt geweldig. Ik zie me zo al het vliegtuig opstappen naar Singapore! ;) Op voorhand dacht ik dat het wit me niet zo mooi ging staan, maar eerlijk gezegd vind ik het er juist meer uitspringen dan de zwarte! En het is eens wat anders! Wat denk jij? Al gehoord van Belgian Company trouwens?

Liefs,

M.

Pictures by my lovely sis
Sorry voor mijn melkflessen van benen ^^ 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karlien - Polished Cats 29/04/16 at 18:52

  echt leuke items, handig te combineren en comfy
  maar die jurk toont uw prachtig lange benen wel goe ze, wauwie

  liefs
  Karlien

 • Reply Kiss & Make-up 30/04/16 at 14:33

  Ik vind alles echt mooi, kan niet kiezen!

 • Geef een reactie