Fashion

FASHION | Dear Zalando Part II

13 maart 2015

Herinneren jullie zich mijn ‘dear Zalando’- briefje? Ik stelde toen een klein verlanglijstje op met 3 (dure) must-haves. Toen ik wou bestellen, stootte ik echter op nog een heleboel andere dingen die in de kortste keren op mijn virtueel verlanglijstje werden geklikt. Resultaat? Een erg dure wishlist met veel te veel items op. Oeps. Enter een shopping budget en een kortingscode! Oftewel meer voor minder geld! Hooray! (Wil jij ook wel eens een leuke korting bij Zalando? Onderaan deze post vind je een super goede tip!) Het oorspronkelijke plan om te investeren in een duur lederen vestje werd dus overboord gegooid. Me telkens bij elk item afvragend ‘ga ik dat veel dragen’ resulteerde uiteindelijk in een prachtige selectie van kleding. Ik kan al niet wachten om ze te dragen. Heb jij dat ook dat je je nieuwe aankopen altijd uitstalt in je kamer? Je moet ze toch een beetje eer aan doen? Ik alleszins wel, tot grote ergernis van mijn liefste mama. Mijn newbies hangen dus vrolijk uit in mijn kamer, aan het wachten op ’20 graden’-weer. En omdat ik dacht dat jullie wel benieuwd gingen zijn naar wat het uiteindelijk allemaal geworden is, stel ik met plezier de nieuwste aanvullingen in mijn kast voor. Ain’t they pretty? ♥

Aankopen Zalando 3

multicolor dress: New Look, black dress: Vero Moda , leather jacket: Noisy May, pink top: New Look (all via Zalando)   

Veel shopplezier,

M.

Disclaimer: deze post is een samenwerking tussen Golden Mirrors & Pink Bows en Flipit. Voor meer informatie omtrent samenwerkingen mag je me steeds mailen op marlies@goldenmirrorsandpinkbows.be

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Dress your life. 13/03/15 at 22:34

  Oeeh mooie spulletjes! Dat kleedje met print is zo awesome.
  Naomi, x

 • Reply Kiss & Make-up 14/03/15 at 11:16

  Leuke items! Dat jasje is echt top.

 • Reply Jana 14/03/15 at 15:33

  Oh vooral dat kleedje van New Look vind ik super! Helaas is mijn maat uitverkocht zie ik net…

 • Reply Pauline 15/03/15 at 19:05

  Superleuke items! Dat roze topje, oooh!

 • Reply Birte 15/03/15 at 20:26

  Dat jurkje is supermooi!

 • Reply Karlien - Polished Cats 16/03/15 at 10:24

  oooeh mooie items!
  komaan lente!

  liefs
  karlien

 • Reply Aurélie - lovelifelovefashion 20/03/15 at 08:43

  Die print!! Super! Zie ik jou echt al in :D

  x Aurélie

 • Geef een reactie