Fashion, Win This!

FASHION | Hunkemöller Fall 16 +WIN!

7 oktober 2016

Yay Friday! En ik ben van plan deze dag nog nét dat tikkeltje beter te maken! Hoe dan? Ik stel je voor aan de nieuwigheden van Hunkemöller én op het einde van de blogpost maak jij kans op een cadeaubon! Zo kan je al die prachtige items zélf gaan shoppen.

ANNA NOOSHIN x HUNKEMÖLLER

Het was eerlijk gezegd al eeuwen geleden dat ik nog eens een mooie beha had gekocht voor mezelf. Ik weet niet hoe het komt, maar tussen werken, reizen, verhuizen en een huishouden, was er klaarblijkelijk geen tijd voor beha-shoppen. Maar toen ik zag dat Anna Nooshin een eigen collectie mocht ontwerpen voor Hunkemöller werd ik wel héél nieuwsgierig. Anna is een geweldig mooie en verstandige vrouw, die ik vorig jaar mocht ontmoeten naar aanleiding van haar eerste boek. Ondertussen is deze blogster hotter dan hot en nam ze onder andere deel aan Expeditie Robinson in Nederland en zat ze in de jury voor Holland’s Next Topmodel. Een lingeriecollectie met haar signature stijl was dus echt iets om naar uit te kijken.annanooshin_02-1024x1024

Vorige week vond ik eindelijk de tijd om eens te gaan piepen in de winkel en ik was aangenaam verrast door de Anna Nooshin collectie. De stoffen, afwerking en kwaliteit zijn super. Ik was vooral fan van de lange kimono (so in love) en het bordeaux setje. De kleur en details van het setje waren perfect, maar op de één of andere manier paste het niet bij mij. Gelukkig heeft Hunkemöller nog tal van andere prachtige ontwerpen waar ik mijn gading in vond. Vooral de diepe kleuren trokken direct mijn aandacht. Ik let vooral op vrouwelijkheid, afwerking en uiteraard op pasvorm bij het kiezen van lingerie. Mijn keuze was alvast vrij snel gemaakt en dankzij de actie van 2 bh’s kopen +1 gratis vertrok ik naar huis met drie prachtige setjes. Ik ging voor een bordeaux-paars, een diepblauw en een lichtroze setje. Schade ingehaald, lijkt me ;)

TRENDS: DONKERBLAUW & BORDEAUX

Blijkbaar koos ik voor de juiste kleurtjes, want donkerblauw en bordeaux zijn helemaal hip in beha-wereld! Het zijn dan ook mooie, sensuele kleuren die iedereen goed staan. En het is eens wat anders dan je zwart, wit of rood!

WIN EEN HUNKEMÖLLER CADEAUBON!

Ben jij ook wel eens toe aan een nieuw setje of is het tijd voor een nieuwe pyjama om de winterkoude te trotseren? Dan heb je geluk, want ik mag een giftcard van 25 euro weggeven aan één van mijn lezers! Zie hieronder hoe je deelneemt.

a Rafflecopter giveaway

Veeeeel succes!

Liefs,

M.

Read my disclaimer

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Margot 07/10/16 at 10:10

  Leuke give away Marlies ?

 • Reply Kiss & Make-up 07/10/16 at 10:26

  Waauw ja, echt mooie setjes toon je hier.

 • Reply Jamey Herben 07/10/16 at 15:33

  Heeeel leuk! Ik zou dolgraag een rood setje willen scoren!

 • Reply naomiinwonderland 09/10/16 at 10:28

  Ohhhh zo leuk! Ik doe zeker mee. Ik ben onlangs nog maar langs geweest in de Hunkemöller en zag echt super veel dingen die ik heel mooi vond! Deze collectie ziet er trouwens ook geweldig uit

 • Reply Sabrina 09/10/16 at 11:28

  Zo mooi dat bordeaux! Ik doe graag mee!

 • Reply Liesbeth 11/10/16 at 15:07

  Gaaaaf gaaaafff! Ik doe mee!

 • Reply Marjolein 11/10/16 at 19:55

  Ik heb al jaaaaren dezelfde bh’s omdat ik het eigenlijk altijd vergeet.. en het is niet mijn favoriete taakje. Maar dit zou me wel motiveren!

 • Reply Karen - Dressing in Labels 12/10/16 at 21:39

  Bordeaux is echt mijn lievelingskleur voor de winter. Thumbs up, want ik doe mee aan de giveaway!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 • Geef een reactie