Fashion, Life

Fashion Shoot Mooi

3 oktober 2017

Enkele weken geleden mocht ik model spelen voor Mooi!, je weet wel, die Eeklose winkel vol Belgische mode. De herfstcollecties van onze Belgische merken zitten vol met prachtige snits, kleuren en patronen. Het was dus een echte eer om ze te mogen shooten. En eindelijk kan ik de resultaten met de rest van de wereld delen! Yay!

Fotograaf van dienst was Damon De Backer, die al heel wat strepen op zijn palmares heeft verdiend de laatste jaren. Zo was hij onder andere huisfotograaf van de AB en heeft hij onlangs de indrukwekkende reeks Spectrum gemaakt. Zeker de moeite om eens te checken dus. Het was enorm leuk en inspirerend om samen te werken met zo’n getalenteerd iemand. Mijn enige ervaring zijn de shoots voor deze blog met mijn vriend en enkele studio shoots. Ik was dus wel een beetje zenuwachtig want laten we wel wezen, ik ben lang geen professioneel model. En dit was wel wat anders dan wat ik gewoon ben. Gelukkig was er mijn lieve nichtje waarmee ik samen mocht poseren. Onze make-up werd ’s morgens vroeg verzorgd door de mensen van Riad Nagiba, nadien trokken we naar het Godshuis in Sint-Laureins om enkele uurtjes te fotograferen. Het werd een super leuke ochtend en achteraf gezien had ik geen enkele reden om me zorgen te maken ;) It was fun!

Kledij: Mooi (Boelare 64, Eeklo)
Fotografie: Damon De Backer
Make-Up: Riad Nagiba

Of ik tevreden ben van het resultaat? Yes! Helemaal! Ondertussen heb ik me al één van de kleedjes aangeschaft! De groene velvet dress hangt nu heel mooi te wezen in mijn kast, wachtend tot het weer wat kouder wordt. Heb jij iets gezien dat je mooi vindt? Let me know!

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie