Fashion, Inspired By, Shopping, Wishlist

FASHION – The Belgian Spring Collections

23 februari 2018

Yay! De lente komt er aan! Ok, het is nog een maand en het is momenteel geweldig koud, maar ik kijk er al naar uit. Zeker omdat de winkels al vol liggen met prachtige lente outfits. Moeilijk te weerstaan dus. Vandaar ook dat ik bij de nieuwe collectie al heel wat prachtige outfits aan de kant heb laten liggen voor mij. Allemaal Belgisch trouwens, want zo chauvinistisch ben ik dan wel weer. En om mijn bankrekening een beetje te sparen, ben ik van plan aan te vullen met wat moois uit de gekende ketens. Maar first things first: de Belgische mode voor deze lente. Uit enkele merken heb ik mijn favorietjes gehaald om jullie van inspiratie te voorzien én om jullie misschien wel te overtuigen om dit jaar een Belgisch kledingstuk aan te schaffen! It’s worth it :)

Belgian Fashion Spring 2018belgian fashion spring 2018

Hampton Bays kiest deze lente volop voor kleur en vrolijkheid! Eerlijk gezegd was ik het merk een beetje uit het oog verloren, maar it’s totally back & I love it! Dame Blanche gaat voor lief en schattig, terwijl Améline dit seizoen kiest voor een trendy power woman uitstraling. Just In Case heeft retro invloeden met vrouwelijke prints, kleuren en snits. Nathalie Vleeschouwer zet in op strepen en kleur. Ik ben helemaal gek op die rok trouwens (ligt al aan de kant, jawel). Magdalena tenslotte komt met een iets sportievere collectie op de proppen. Stoer, sterke kleuren en ‘out there’ maar met een vrouwelijke, zachte kant. Allemaal verschillend en toch kunnen we duidelijke lijnen trekken: véél sterke kleuren, stoere vrouwelijk (power to the girls!) en streepjes zijn weer helemaal terug! Hoera hoera voor Belgian fashion dus!

Al wat musthaves gespot?

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie