Beauty News, Beauty Stuff

Gel Nails at Home with Essence!

24 juli 2013

Bijna bijna bijna… Morgenochtend vertrek ik naar la douce France voor een gezonde (lees: grote) portie luilekkeren. Ik kan al niet wachten om de winkeltjes daar te ontdekken en daarna als afkoeling een duik in het zwembad te nemen. Aan de andere kant, ik weet niet hoe het daar met wifi en internettoestanden is dus weet ik bijgevolg ook niet of ik mijn posts vanuit daar ga kunnen versturen. Ik zal uiteraard mijn uiterste best doen (pinky promise), maar don’t shoot me if it ain’t working…

Anyway, voor ik vertrek wou ik jullie nog iets vertellen waar ik héél erg blij mee ben. Jullie zullen het misschien al hebben gemerkt, maar ik ben onafscheidelijk van nagellak. Ik heb er dan ook véél te veel. Ik hou van mooie verzorgde en gelakte nagels. Jammer genoeg gaat nagellak er snel van. Vaak begint hij al na dag 1 te chippen. Je kan dus wel geloven dat ik een hele brede smile op mijn gezicht kreeg toen Essence me het volgende bericht stuurde:

Doe het zelf! Vanaf september 2013 kun je zelf thuis stijlvolle, trendy gelnagels aanbrengen met essencegel nails at home.

composing gel nails at home

Ik wilde al eigenlijk al een tijdje gelnagels laten zetten, maar ik vond het te duur en te tijdrovend. Maar als ik het nu helemaal zelf kan doen plus het is van budgetmerk Essence, dan heb ik niks meer om over te klagen!

ess_GelNailsatHome_StarterKit_French.jpg ess_GelNailsatHome_StarterKit_Colour.jpg

Even excited als mij? Ooit al gelnagels gehad en was je daar positief over?

Liefs,

M.

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Ineke 24/07/13 at 17:16

  Ik laat heel vaak gelish op mijn nagels leggen en ben daar zeer tevreden over! Ze blijven meestal 2 weken liggen, maar dan moet je er wel enige ‘uitgroei’ bij nemen. Het laagje valt er dan vanzelf af en dan zien mijn nagels er wel een beetje ongezond uit. Maar een vijlbeurt later, zijn ze alweer toppie in orde!
  Ik stel voor dat we het materiaal van essence eens samen uittesten :-D Kheb trouwens ontdekt dat er ook zoiets bestaat van O.P.I! Zal je eens een fototje doorsturen dat ik dit weekend heb gemaakt! xxx

 • Reply Natasja 24/07/13 at 19:03

  Ik ben hier wel benieuwd naar, maar nog niet voor mij.. voor nu houd ik het nog eventjes op normale nagellak.. maar als deze gelnagels van Essence goed bevallen.. wie weet ga ik nieuwe avonturen beleven!
  Ik ben in ieder geval naar je volgende post hierover.. the testing phase!

 • Reply Mademoiselle Sophistique 25/07/13 at 06:40

  ik ben er echt heeeeel benieuwd naar! lijkt me de ideale uitkomst

 • Reply Grietje // Second Agenda 25/07/13 at 07:53

  Ik ben heel benieuwd! Ik gebruik Shellac als ‘gelsysteem’, omdat dat door het nagellak borsteltje heel makkelijk is.

 • Reply Dress your life. 25/07/13 at 19:47

  Ik heb ook al gelish uitgetest, supertevreden! Mooie nagels voor bijna 3 weken :)
  Naomi, x

 • Reply Inge 26/07/13 at 16:06

  Ik heb nog nooit gelnagels geprobeerd, maar het ziet er super gemakkelijk uit als je het thuis zelf kan doen!

 • Reply Kayleigh 27/07/13 at 22:26

  Ik heb nog nooit gel nagels gehad, maar zou het wel graag willen! Toen ik sensationails zag stond het met nummer 1 op mijn wishlist. Maar toen ik er langer over nadacht vond ik het toch veelste duur. Dus heeel erg benieuwd naar de Essence set :D

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 31/07/13 at 15:57

   Haha ja, ik let toch ook op mijn budget voor zulke dingen (lees: dingen die je eigenlijk niet echt nodig hebt, haha)

  Geef een reactie