Fashion, Inspired By

I love Elisa Lee!

21 december 2013

Om met de deur in huis te vallen! Klein weetje: mijn mama en tante starten vanaf februari met een kledingswinkel met de creaties van verschillende Belgische ontwerpers. Me very happy! Dat betekent wonen tussen prachtige kleren, handtassen en accessoires. En wat kijk ik daar naar uit! Alle informatie vind je op hun site (www.mooi-eeklo.be).

Collectie-SS14-Wanting-Gustav-www.elisa-lee (9)

Eén van die belgische ontwerpers is het juwelenmerk Elisa Lee. Haar juwelen worden gemaakt van handgesmeed zilver en mondgeblazen glas. Tijdens de persdagen kwam ik bij Oona ook weer terecht bij het hoekje van Elisa Lee en het moet gezegd: ik heb een little crush op haar juwelen. In mijn ogen zijn ze zo verbluffend en tegelijkertijd ook zo simpel. En dan te zeggen dat ik normaal niet zo’n fan ben van zilverkleurige juwelen. Maar goed, ik denk dat mijn omschrijvingen beter tot zijn recht komen als ik ook wat foto’s toon.

collage 1 Elisa Lee Collage 2

De juwelen komen uit de Ten-collectie en de Wanting Gustav-collectie. Ik heb er telkens mijn favorieten uitgekozen. Zoals jullie misschien al merkten, zijn dit uiteraard geen goedkope juwelen, maar ik denk dat ze het geld meer dan waard zijn! En ik ben een accessoire-meisje, mijn collectie kettingen is jaloersmakend (ik kan me nooit inhouden als ik een mooie ketting zie hangen) en ik zou maar al te happy zijn om er één van deze pareltjes aan toe te voegen! Zijn jullie even grote fan?

Liefs,

M.

Photo credits: Elisa Lee 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Beautytalk 21/12/13 at 13:38

  Oh, wat leuk nieuws! Ik had zoiets al opgevangen :)
  Mooie juwelen!
  Eefje

 • Reply Amélie 21/12/13 at 14:23

  Super! :)))

 • Reply Natasja 21/12/13 at 16:10

  Ja, ik vind de creaties echt prachtig en uniek. En je kunt het zo goed combineren met verschillende looks/stijlen, dus het kan vaak gedragen worden :) Perfect! Super leuk van de winkel trouwens, ik neem een kijkje op de site.x

 • Reply Aurélie 21/12/13 at 16:54

  Wow super zeg!! En ik vind haar juwelen echt zooo mooi. Ik heb ze enkele maanden geleden ontdekt en meteen op mijn verlanglijstje geplaatst!

  x

 • Reply Karlien - Polished Cats 21/12/13 at 17:47

  Wooow, crushing hard on this!
  Echt fantastische juwelen, op mijn verlanglijstje daarmee!

  Liefs,
  Karlien

 • Reply Esmée 21/12/13 at 19:19

  Wat mooi! x

 • Reply Mademoiselle Sophistique 22/12/13 at 09:23

  Oh Elisa Lee juwelen waren ook op de persdagen he? Echt ontzettend mooi!

 • Reply Jardin de la Mode 22/12/13 at 14:02

  Wat een leuke sieraden zegt! Ik vind de armbanden mooI! X

 • Reply Noor Clothes & Dreams 22/12/13 at 20:43

  Oh wow, ik snap je crush echt volleeedig! Ik vind die oorbellen van de eerste foto echt prachtig! :D

  xo Noor
  http://clothesanddreams.blogspot.com

 • Geef een reactie