Fashion, Wearing

Inspiration : Rain Proof with Veritas!

18 augustus 2017

Wanneer je in België bent opgegroeid, kijk je al lang niet meer op van wat regen. Het mag dan soms vreselijk irritant zijn dat het net gaan stortregenen op de dag dat je je paraplu bent vergeten, het is onvermijdelijk. Eerlijk gezegd kan ik er soms zelf van genieten. Binnenzitten terwijl de druppels op de ramen tikken, een regendouche op een tropisch hete dag of in de plassen springen als een klein kind,… Regen hoort er nu eenmaal bij hier.

Waar ik wel lichtelijk allergisch ben van geworden zijn lelijke regenjassen. Vroeger pasten ‘regenkledij’ en ‘mooi’ precies niet in dezelfde zin. Ik denk nog vaak met horror terug aan vreselijke regenbroeken, saaie laarsjes en vormeloze jassen. Gelukkig zijn de tijden verandert en helpen de moderetailers ons een handje. Zo komt het Belgische Veritas op de proppen met een Go Out collectie, speciaal ontworpen om de regen te trotseren. Want waarom binnenblijven, enkel en alleen voor wat drupjes? Ik mocht enkele van de items testen en stylen en was direct overtuigd. ‘Mooi’ en ‘regenkledij’ kunnen nu perfect naast elkaar staan in een zin! ;)

Ik creëerde drie looks met mijn favoriete regenjasje uit de collectie. Het heeft een metallic kleur en je kan het in één twee drie opvouwen in een handige pouch, zodat je het overal mee naartoe kan nemen. Je weet wel, voor die onverwachte gevallen. Ik heb hem de laatste dagen al veel aangedaan op de fiets, want hallo fashion, hallo bescherming tegen regen én hallo zichtbaarheid! Drie vliegen in één klap!

Look 1: Casual cool

Het leuke aan deze regenvest is dat het er niet uitziet als regenvest. Het ziet er eigenlijk uit als een super cool space bomber. De kleur past ook goed bij mijn haartint en schenkt wat extra warmte aan mijn huidkleur. Ideaal dus om te combineren met een eenvoudige jeans en mijn coole regenbotjes. Oh, leuk detail, mijn tas zit eigenlijk in jet luipaardtasje. Het is een soort ‘skin’ die je over je gewone handtas trekt, zodat ook die beschermd is tegen de regen. En dat zonder in te boeten aan stijl. Love it!

Shop: Vest, regenbotjes en regentas: c/o Veritas, Jeans en top: H&M, necklace: Mooi! 

Look 2: Romantic soul

Je had het misschien niet verwacht, maar ik draag dit vestje heel makkelijk op een cocktailkleedje. Het geeft een beetje extra pit en zorgt er voor dat je outfit niet te tuttig wordt. Wat denk je trouwens van de geweldige paraplu? Als catlover ben ik er helemaal crazy van!
Oh, en ja, toen we deze foto namen, was de zon héél hard aan het schijnen terwijl ze regen hadden voorspeld. Tja, Belgisch weer zeker?

Shop: Paraplu en regenvest: c/o Veritas, kleedje: Vero Moda, pumps: Rockport

Look 3: Get sporty

Ik geef toe dat het niet de ideale vest is om aan te houden tijdens het sporten, maar het is wel perfect om aan te trekken voor en na je workout. Ten eerste past hij perfect bij de sportoutfit die ik vorig jaar kocht, ten tweede wil ik na het sporten liever iets lichts aantrekken, zeker wanneer het nog zo warm is buiten.

Shop: regenvest: c/o Veritas, sportlegging: H&M, sportschoenen: Nike

Wat is jouw favoriete look?

Liefs,

M.

 

Thnx to mijn topfotografe Mara! Volg haar Instagram

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Nicole Orriëns 31/08/17 at 14:31

  De romantic soul look is mijn favoriet. Wat fijn dat regenkleding nu ook nog leuk kan zijn!

 • Reply Sandy 31/08/17 at 16:39

  Dit is voor het eerst dat ik leuke regenkleding zie, wat tof! Ik vind de eerste 2 looks het leukst om te zien.

 • Reply Sofie 31/08/17 at 17:26

  De eerste look vind ik ontzettend leuk. Dat jasje is echt heel gaaf!

 • Reply Andrea 31/08/17 at 18:36

  De romantic soul! Die kattenparaplu is echt heel gaaf!

 • Reply イiffany ▲nthonia ♥ (@TiffanyCFOD) 02/09/17 at 12:43

  Leuk dat regenkleding nu wat draagbaar word met verschillende looks!

 • Reply Peggy 02/09/17 at 13:24

  Super gaaf jasje! Ik ben fan!! Kende het merk nog niet :).

 • Reply Naomi Anna 02/09/17 at 21:33

  De Get Sporty is mijn favoriet. Echt ontzettend leuk die regenjas!

 • Geef een reactie