Fashion, Wishlist

INSPIRATION | Spring Fever!

17 maart 2017

Get your sunglasses out! De lente is in het land! Welja, dit weekend helaas iets minder, maar afgelopen week mochten we toch al ten volle genieten van zachte temperaturen en héél veel zon. Yay! Ik ben net terug van short-ski en ook in Oostenrijk was het prachtig weer! Af en toe had ik echt zin om in mijn t-shirt te gaan skiën. Helaas heb ik wel een soort allergische reactie gekregen op die enorme hoeveelheid zon. Mijn gezicht was énorm rood en een beetje opgezwollen ondanks het veelvuldig insmeren met factor 50. Aan de andere kant: het skiën was énorm leuk! Ik heb er met volle teugen van genoten. De vorige keer moest ik het nog allemaal leren en was het allemaal fysiek lastig. Maar nu was het echt ontspannend en hoefde ik niet voor elke afdaling schrik te hebben. Vooruitgang!

Maar goed, vandaag een beetje spring fever inspiratie. Want willen we niet allemaal onze winterkledij inruilen voor topjes, t-shirts, sandalen en leuke lentejurkjes? Ik alvast wel! Gewoon die winterjassen wegstoppen, zou al énorm leuk zijn. Dus ben ik alvast begonnen aan een online ronde van window shopping. Zoals gewoonlijk is er weer heel wat moois te vinden. Musthaves deze lente? Kleur, bloemen, strepen, accent op je taille, v-halzen en veel extra stof bij bvb je schouders. Of zoals ik altijd zeg: draag lekker wat je zelf mooi vindt!

spring fever Coverfoto Julia June x Lolo The Ballerina
Collage Yellow dress: SheIn – White Bohemian Top: Primark – Polka Dot Bag: Primark – Polka Dot Dress: SheIn – Striped Blouse: CKS – Flower Power Pants: CKS – Striped Dress: Koos – Jeans Shoes: Primark –  Ruffled Top: SheIn – Clutch: Essentiel – Maxidress: SheIn

 

Uiteraard koos ik voor wat Belgische merken afgewisseld met iets goedkopere opties van Primark en SheIn. Mijn favoriet van deze zomer is zonder meer het jonge Belgische label Koos. De ontwerpster koos voor simpele designs, streepjes en comfort. Yes please! Ook CKS weet mij helemaal te overtuigen met hun flower power broek. Ook heeft Essentiel weer geweldig leuke accessoires waarbij vooral de Good Vibes clutch direct richting mijn appartement mag komen. Julia June sloeg voor komend seizoen de handen in elkaar met Lolo the Ballerina. Een topcombi die je zéker niet mag missen! Het Spaanse Wonders zorgde dan weer voor een verrassing in mijn mailbox toen ze hun sandalencollectie voorstelden: verliefd! Met andere woorden: mijn portemonnee zal weer ontoereikend zijn. Helaas!

Heb jij leuke items gespot?

Liefs,
M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie