Fashion, Inspired By, Wearing

INSPIRATION The red dress

16 maart 2018

We hebben allemaal een zwart kleedje in onze kasten hangen (indien niet, een LBD of little black dress is zo’n lifesaver en moet je gewoon hebben!) maar al jaren hoor ik dat iedere vrouw ook een rood kleedje zou moeten hebben. Om een lang verhaal kort te maken: jaren heb ik gezocht naar een rode jurk die mij goed stond, jarenlang faalde ik er in, maar sinds afgelopen weekend heb ik het gevonden: mijn LRD oftewel little red dress. En omdat ik wil dat jullie ook hét perfecte rode kleedje vinden, deel ik maar al te graag wat inspiratie!

Het rode kleedje dat jullie misschien al op mijn Instagram zagen verschijnen (en ik voor de volledigheid nog maar eens in de collage heb verwerkt), is er eentje van het Belgische merk Four Roses. Het zwiert, het zit mooi rond mijn taille en heeft van die schattige mouwtjes. Het heeft bovendien een lichte oranje ondertoon waardoor het dus beter bij mijn huidkleur en haar past, dan knalrood zou doen. Ik liep afgelopen weekend mee in een modeshow en dit rode jurkje hing in mijn rekje. En ik ben maar al te blij, ik had het waarschijnlijk nooit uit mezelf aangetrokken.

 

1. Benetton – 2. Only – 3. Banana Republic – 4. Mango – 5. Ted Baker – 6. & Other Stories – 7. Zara

Too much red? Of wil je toch maar geleidelijk kiezen voor die rode touch? Een kleedje met rood-witte streepjes of bloemenpatroon is een perfect alternatief! Zelfs een mooie kleur rood op je nagels of een knallend rode lippenstift, is een all-time lieveling van zowat iedereen. Rood is de kleur van de liefde after all!

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie