Fashion, Inspired By

INSPIRATION | Welcome Fall 2017!

29 augustus 2017

Het geweldige zomerweer van de laatste dagen doet er je waarschijnlijk nog niet aan denken, maar de herfstcollecties liggen alweer in de winkels! Hoera! Al wil ik helemaal niet dat de zomer voorbij is, toch gaat mijn hart al een beetje sneller slaan van de prachtige stoffen en rijkelijke kleuren die de herfstcollecties bieden. Afgelopen zondag had ik een herfstshoot en dit weekend kruip ik zelf achter de camera om een mooie herfstlook op de gevoelige plaat vast te leggen. Hoog tijd dus voor wat inspiratie!

Verkoopinfo
coverfoto: Dame Blanche
Floral dress: Dame Blanche – Maxidress: & Other Stories – Pink Pants: Magdalena – Trenchcoat: SheIn – Striped pants: Nathalie Vleeschouwer – Embroidered dress: & Other Stories – Blue Blouse: SheIn – Velvet dress: Nathalie Vleeschouwer

Het wordt een seizoen van overdaad: luxueuze stoffen, donkere en mysterieuze kleuren, wijde mouwen en pijpen, grove snits en opvallende prints. Ik kan al niet wachten! Ik ben fan van emerald ofwel donkergroen gecombineerd met gouden details voor een chique look. Of ik kies voor een oversized jurk met sneakers onder. Ook het velvet zal ik niet links laten liggen. Meer zelfs, er hangt al een fluwelen kleedje uit de nieuwe collectie in mijn kast. Oh en de streepjes zijn weer van de partij! Zalig gewoon!

Qua accessoires komen de statement sieraden terug. De belangrijkste trend wordt misschien wel de haarband/tulband. Hij was al eerder gespot op de catwalks, maar pas sinds kort vindt hij ook z’n weg naar de straat. Ik heb in Londen eentje gepast en het stond best wel leuk. De ideale oplossing voor een bad hairday ;)

Hebben jullie zich al laten gaan in de nieuwe collecties?

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie