Fashion, Inspired By

INSPIRE | Julia June FW15

4 augustus 2015

Toen ik het lookbook van de Fall/Winter collectie van Julia June onder ogen kreeg, kon ik alleen maar denken: dit wil ik én dit wil ik. Oh en dit ook… Je begrijpt: ik was enthousiast! Nu was ik al altijd fan van het Belgische merk, maar had ik nog nooit iets echt gekocht. Dat was mede omdat mijn studentenportemonnee dat ab-so-luut niet toeliet. Maar nu ik werk, kan ik mijzelf gerust eens verwennen. Een investering noem ik dat ook wel eens (#bigspender). Nu alleen nog kunnen kiezen… Kleine voetnoot hierbij: alhoewel ik zeker al naar de FW15 (Fall/Winter 2015) collecties verlang, verlang ik nog lang niet naar de herfst. Laat staan de winter. De zomer mag van mij nog even voor altijd blijven duren. Anyway, genoeg gebabbeld, ik stel jullie graag voor aan het lookbook. Ik ben er namelijk zeker van dat jullie net zo verliefd gaan zijn als mij.

JuliaJune3 JuliaJune4 JuliaJune2Julia June FW15 jj 2

Die kleuren! Die stoffen! Die prints! Die snits! Ik heb het moeilijk om te kiezen wat ik niet mooi vind. Want eerlijk? Ik zou het zo allemaal aantrekken. Van een wollen jas tot een prachtige pantalon tot een glitterjurkje. What’s not to like? Btw, zijn de achtergronden ook niet zalig!?

Wat is jullie favo stuk?

Liefs,

M.

PS: ik ben net terug van Friesland, waar het zalig was. Binnenkort mogen jullie de laatste update van de 30 Days Lip Challenge verwachten en uiteraard nog meer over Japan. Nope, ik ben nog steeds niet uitverteld.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kiss & Make-up 04/08/15 at 12:00

  Speciale stukken, vind de stijl wel tof. Enneuh, vertel maar lekker verder op Japan hoor, ik ben nog niet uitgeluisterd/uitgelezen ;-)

 • Reply Karlien - Polished Cats 04/08/15 at 19:59

  ooeh leuk!
  vooral die dikke truien
  hahah zie mij hier in de zomer al snakken naar dikke truien weiiird :)

  liefs
  Karlien

 • Reply Sofie - Natuurlijk blond en gezond 04/08/15 at 20:18

  Hé Marlies, ik kwam toevallig op je blog terecht. Oké, ik beken, ik was op Twitter #belgianblogger aan het afgaan op zoek naar leuke Belgische blogs omdat ik mijn eigen blog wat nieuw leven aan het inblazen ben. Enfin, dat even terzijde, ik heb je dus gevonden, dat is de essentie.
  Heel aparte stijl dit, niet voor mij weggelegd vrees ik (ik denk dat ik zou verdrinken in zo’n wollen jas, met mijn petieterige lengte). Ik kijk anders wel op naar mensen met zo’n unieke stijl. Het zijn wel super mooie kleuren voor de winter!
  Mooie blog heb je hier! Ik ben je nieuwste volger :)
  Liefs, Sofie

 • Reply Pauline 06/08/15 at 13:28

  Wat een zalig lookbook! Geef me maar… euh alles? :D

 • Reply Valerie 06/08/15 at 16:47

  Julia June is 1 van mijn favoriete merken! Hou hiervan!

 • Geef een reactie