Fashion, Life

LIFE Ι Fashion Show

11 oktober 2017

Tijdens de hoogmaand van de fashion weeks in Milaan, Parijs, Londen en New York, mocht ik zelf een bescheiden modeshow presenteren in Eeklo. Tijdens de Dag Van De Klant is het al enkele jaren de gewoonte dat de winkels hun najaarscollecties presenteren. Ik praat alles bijeen door iets meer te vertellen over de winkels en de verschillende merken die door de modellen worden gedragen. En hoera, de regen week net op tijd voor een prachtig najaarszonnetje. Super leuk dus!

Het was alleszins een ideaal moment om zelf voor de eerste keer één van mijn nieuwe herfstoutfits aan te trekken. Het wordt sowieso één van mijn favorietjes. Je zag het kleed al in de photoshoot van Mooi (in deze post) en ik vond het zo mooi dat ik het direct voor mezelf aanschafte. Het is een donkergroene velvet dress met een gouden barokprint. Vooral de lengte vind ik prachtig, zeker met hoge hakken ziet het er super vrouwelijk uit. Ik koos voor een paar open botjes met gouden hakken, die ik enkele jaren geleden op de kop tikte in de H&M in Rotterdam. Oh en er zitten zakken in het kleed: hoe zalig! <3
Tijdens de presentatie werden er wat foto’s genomen en die wilde ik graag met jullie delen. Het zijn uiteraard ‘action shots’ dus af en toe ben ik net iets te enthousiast iets aan het uitleggen ;)

Dress: Nathalie Vleeschouwer – Shoes & earrings: H&M – Watch: Daniel Wellington – Nail polish: & Other Stories

Na de modeshow trok ik trouwens nog naar Brugge voor een gezellig weekendje met mijn schoonfamilie. Ideaal om even te relaxen na een hectische middag ;) Het was lang geleden dat ik er geweest was, maar wat een mooie stad is het toch! Anyway, er komen nog heel wat drukke weken aan en die relaxmomentjes zijn dan echt goud waard!

Sowieso tot snel!

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie