Fashion, Inspired By, Shopping

FASHION | Swimwear Summer 2017

11 april 2017

Hello! Hopelijk hebben jullie er net zo’n zonnig weekend als ik opzitten! Wat een zalige dag, die zondag. Het deed me al dromen van vakantie en verre landen. Over verre landen gesproken: deze zomer zouden we toch terug gaan richting Japan! Yay! Ik begin al te watertanden als ik denk aan de sushi. Yumm!

Maar goed, first things first. Door het prachtige weer van dit weekend zat mijn hoofd al helemaal in bikini- en badpakland. Mijn favoriete shops hebben alweer prachtige swimgear in stock. Een rondje surfen zorgde voor nog meer ‘ik wil’-momentjes. En zoals gewoonlijk kan ik niet kiezen. Mijn oplossing? Een leuke collage! Let’s go swimming! 

Badpak tropische print: Gottex – ‘Say Aloha’: Banana Moon – Roze badpak: SheIn – Zonnebril: SheIn – Watermeloentasje: SheIn – Witte ruffle bikini: H&M – Wit badkpak: SheIn – Tropical tas: SheIn – ‘Dope’: SheIn – ‘Born On The Beach’: Banana Moon – ‘Mermaid Life’: Primark – Gestreept badpak: Banana Moon

Deze zomer wordt het badpak weer super hip en trendy! Alle grote labels hebben erg veel verschillende modellen in hun collecties zitten waardoor iedereen zijn zin vindt. Eén groot voordeel: een badpak (in vergelijking met een bikini topje) geraak je niet zo snel kwijt als je perse die ene grote glijbaan af wil/van een platform wil duiken/… Been there, done that!

Je kan je badpak trouwens ook gebruiken als topje. Zeker die met een quote doen het geweldig goed op een simpel jeansshortje. Ik geloof dat dit in de 80’s ook erg hip was, maar hé alles komt terug! En de 80’s waren pretty awesome qua mode. Zo’n quote badpak zie ik dus volledig zitten. Al vind ik zo’n tropical print ook echt heel erg leuk. Keuzes, keuzes!

En nu weer aftellen naar zomerse temperaturen!

Liefs,
M.

Coverfoto: Banana Moon

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Anouk 11/04/17 at 10:28

  Voor mij is het wel even wennen hoor, dat een badpak ineens weer kan. Jarenlang wilde ik me verstoppen in badpakken omdat ik vond dat ik te dik was, uiteindelijk omarmde ik de body positivity stroom dat een bikini weer mag/kan. En nu loopt iedereen straks in badpak, kom ik weer aan met mijn bikini haha! Vind die witte in jouw collage wel heel erg mooi!

 • Reply Cassandra | Momambition.nl 11/04/17 at 10:32

  Vind dat witte kanten badpak wel heel tof, maar die met quotes erop vind ik echt vreselijk haha

 • Reply Art by Manouk 11/04/17 at 12:21

  Het badpak links bovenaan met de tropische print is echt super leuk, zowel de kleuren als het model. Laat het mooie weer maar komen ! Veel plezier in Japan alvast! :D

 • Reply Natalie (@latanie) 11/04/17 at 20:27

  Wauw, dat met die pauwenveren vind ik super mooi!

 • Reply Maikel 12/04/17 at 08:37

  Wat een mooie swimwear items! Laat de zomer maar komen

 • Reply Layla 12/04/17 at 10:25

  Ik draag alleen burkinis maar het badpak met pauw print vind ik wel erg mooi

 • Reply SofarsoSabine 12/04/17 at 11:40

  Wat een heerlijke bikinis en badpakken. Vooral met die tropische prints!

 • Reply Verena 13/04/17 at 08:17

  Ziet er allemaal zo leuk uit! Ik kan niet kiezen hoor

 • Reply Nathalie 13/04/17 at 17:43

  WoW ziet er goed uit ;)

 • Geef een reactie