Fashion, Shopping, Wearing

NEW | Maruti Loafers

4 september 2015

Hello lieve lezer! Allereerst: happy Friday! Ten tweede: deze prachtige Maruti loafers! Jullie hebben ze vast al op Instagram zien voorbij komen. Ken je het merk al? Het zal je misschien verbazen maar dit merk is afkomstig van onze Nederlandse buren. Ze omschrijven hun schoenen als simpel maar significant: een clean design, opvallende fashion prints en hoog kwaliteitsleder. Maruti werkt met natuurlijke materiaal, verschillende verftechnieken en experimentele wassingen. Dat zorgt ervoor dat elk paar anders én uniek is! Waarschijnlijk ken je ze wel van hun dierenprintjes, al hebben ze tegenwoordig ook andere prints.

Maruti Loafers - Maison LabMaruti Loafers - Maison Lab

De gimlets (of veterschoentjes) van Maruti staan al een eeuwigheid op mijn wishlist (sinds ik stage deed bij Media Mania) maar op de één of andere manier vond ik nooit het perfecte paar of was het nooit het juiste moment om een paar te kopen. Maar de prints van Maruti bleven altijd door mijn hoofd spoken en onlangs kwam ik deze prachtige loafers tegen bij Maison-Lab. Een outlet webshop waar je geweldige merken als Paul’s Boutique, Sperry, Liu Jo, Versace,… kunt scoren aan sterk verlaagde prijzen. Schoenen, handtassen, accessoires aan – 50%, all year long! Denk Maasmechelen Village, maar dan vanuit je luie zetel. Ze leveren trouwens super snel. Ook fijn is dat je op de site je stijl kunt aanduiden en dat dan direct alle items die matchen verschijnen. Heel veel hoeraatjes voor dat!

Maruti Loafers - Maison Lab Maruti Loafers - Maison Lab Maruti Loafers - Maison Lab

Ik kan al niet wachten om deze prachtexemplaren te dragen onder een opgerolde jeans, een LBD of een all-the-way-fifties outfit. Zoveel mogelijkheden, jullie zien deze loafers dus zeker nog eens terug in een outfitpost (of twee, drie,…). Het leuke is dat ze echte eyecatchers zijn en zowat elke outfit naar een hoger niveau tillen. Win-win! Met het slechte weer heb ik ze nog niet durven aandoen om naar het werk te gaan, maar ik heb ze uiteraard al enkele keren aangetrokken om te passen en om deze foto’s te trekken en het moet gezegd: ze zitten super comfortabel! Deze worden zonder twijfel mijn nieuwe favorietjes.

Wel, dat was een serieuze lofzang aan een paar schoenen. Spraakwaterval. Om af te sluiten: ik heb alvast een handtas van Paul’s Boutique op mijn recent vernieuwde wishlist gezet, deze hierzo.

Liefs,

M.

Disclaimer: ik kreeg deze loafers toegestuurd via Maison-Lab. Zoals altijd is deze post 100% mijn mening en werd ik op geen enkele manier beïnvloed om deze post te schrijven. 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Karlien - Polished Cats 05/09/15 at 12:54

  ooeh ze zijn echt geweldig!
  ik heb zebra schoentjes van maruti
  zo leuk he

  liefs
  karlien

 • Reply Nikki | The Ginger Diaries 07/09/15 at 20:14

  Ze zijn super mooi! IK heb ergens ook een pair leopard loafers. Stiekem vergeet ik steeds dat ik ze heb!
  Ik kende Maison Lab ook nog niet, dus ik ga ze zo meteen eens checken. Outletprijsjes kan ik namelijk altijd wel smaken ;) xo

 • Reply Valerie 10/09/15 at 14:01

  Die zijn heel leuk! Maruti is echt een fijn merk!

 • Reply Marie 10/09/15 at 21:30

  Superleuke schoentjes!

 • Reply Jolien 11/09/15 at 11:01

  Oh deze zijn zo mooi!

 • Reply Dress your life. 21/09/15 at 18:36

  Zoveel liefde voor schoenen met dierenprint <3
  Naomi, x

 • Geef een reactie