Fashion, Wearing

OUTFIT | Blue For Fall

20 november 2015
Blue For Fall

Hi! Allereerst: happy Friday! Vanavond gaat mijn toneelstuk in première en er fladderen toch al heel wat vlindertjes rond in mijn buik. Nerveuze vlindertjes, om volledig te zijn. Gisteren hadden we generale en op een paar dingen na was alles ok. Ik hoop dat ik mijn tekst niet vergeet of ergens in een black-out tegen de grond ga. Maar dat zijn worst-case scenario’s waar ik eigenlijk liever niet aan wil denken. Hout vasthouden en duimen voor mij! ;)

McGregorOutfit.6Blue For Fall Blue For Fall Blue For FallBlue For FallShort & Blouse: l/o McGregor – Cardigan: H&M – Nylons: Cette – Shoes: Gabor – Bag: l/o La Pomme De Lovely – Scarf: Primark

Vandaag toon ik jullie een outfit die ik onlangs droeg om op bezoek te gaan bij mijn vriend zijn ouders. Het was een klein beetje aan het miezeren, maar de temperaturen waren nog perfect om met enkel een sjaal te trotseren. We bezochten Oud Rekem die dag, ook wel bekend als het mooiste dorp van Vlaanderen. Helaas was er die dag door het weer en werkzaamheden niet zoveel te beleven. Het moet wel gezegd: het is een geweldig mooi dorp. In de zomer ga ik zeker en vast nog eens terug om meer foto’s te maken. Door de miezerende regen en de dreigende wolken in de verte, besloten we enkel mijn outfit te shooten en snel terug de droogte in te duiken. Ik ben enorm fan van shorts in de herfst en de winter. Uiteraard mogen ze dan iets meer ‘gekleed’ zijn. Kies een niet te spannend exemplaar in één kleur of met een subtiele print en je hebt sowieso een winner. Ik combineerde de short met een blousje en een bijpassende cardigan voor een ietwat preppy-vibe. Blauw is echt één van mijn favoriete kleuren, het past goed bij mijn ogen, haar en huidtype en het is een enorm dankbaar kleur om te combineren. Mijn La Pomme De Lovely handtasje geeft het geheel nét dat beetje glamour. Like it?

En nu ga ik mijn tekst nog eens gaan herhalen. Want – help – première vanavond!

Liefs,

M.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Karlien - Polished Cats 20/11/15 at 21:02

  mooie look!

  liefs
  Karlien

 • Reply Kiss & Make-up 22/11/15 at 14:25

  Dit diepe blauw staat je echt heel mooi.

 • Reply Aurélie - lovelifelovefashion 25/11/15 at 17:30

  Ooh pretty! Me like. Zot hoe geweldig zo’n short je staat! Groot voordeel van lange slanke benen :D

  x Aurélie

 • Reply Dress your life. 28/11/15 at 21:20

  Ik hoop dat de première goed verlopen is ;) Staat je heel mooi, deze outfit!
  Naomi, x

 • Geef een reactie