Fashion, Wearing

OUTFIT | Cosy Sunday

21 november 2017

Hey, tijd voor een nieuwe outfit! Zondag gingen we naar Brugge en de stad vormde de perfecte backdrop om snel enkele foto’s te nemen van mijn #OOTD. ;) Alhoewel ik niet zo heel veel in Brugge kom, blijf ik het een prachtige stad vinden. Zeker de stukken aan het water zijn gewoon fenomenaal mooi. We moesten ons echter een beetje haasten met foto’s nemen, want het wordt tegenwoordig zo snel donker! Ik moet er nog steeds aan wennen in feite! Doe mij maar eindeloze, warme zomeravonden. Al heeft de cosy mood van de winter ook wel iets natuurlijk…

We waren zondag in Brugge voor een gezellige uitstap. We begonnen bij de Belgian Gin Club, waar we -uiteraard- enkele gins gingen proeven. Dat werd gevolgd door een lunch met oerdegelijke Vlaamse gerechten als stoverij en hespenrolletjes met witloof. Yumyum. Daarna trokken we naar The Chocolate Line van Dominique Persoonne om zijn nieuwste (en minder nieuwe) creaties te proeven. Hemels! Een gevulde dag, letterlijk en figuurlijk ;)

Voor mijn outfit koos ik die dag voor een comfortabele optie: goedzittende jeans, lekker warme trui en mijn lievelingsjas van Magdalena. Voeg daar nog een paar gemakkelijke laarzen aan toe en je hebt de perfecte ‘casual city’ outfit! Ik ben ook helemaal overtuigd van het ijsblauw van de trui, dat in mijn ogen prachtig staat met het beige van de jas. Het is voor mij een ‘blekere’ combo dan ik gewend ben, dus de donkere tinten in mijn broek en laarzen waren nodig om het allemaal wat in balans te brengen. Ook in mijn tas liet ik een contrasterende tint terugkomen, om weg te blijven van de ‘brave’ look.

Voor de nieuwsgierigen, mijn premièreweekend is zeer goed verlopen en ik ben eindelijk mijn slaaptekort wat aan het inhalen. Yay! :) Nog drie weekends en het zit er alweer op. Dan begint het uitkijken naar Kerst, Nieuw en die langverwachte skivakantie. Goede vooruitzichten dus!

Tot snel,

M.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Eline Van Dingenen 24/11/17 at 13:58

    Brugge is echt zalig! Ik zou er meer moeten komen, maar het is voor mij echt de andere kant van België :-) haha!

  • Geef een reactie