Fashion, Wearing

Outfit: Edinburgh Adventures

15 december 2014

“Heb jij Edinburgh niet al weken geleden bezocht?” Oeps, ik denk dat ik een kleine maand te laat ben met de outfit waar ik Edinburgh in verkende. Al maakt dat eigenlijk niet uit, want ook in België huppel ik rond in deze prachtige mantel en houdt die hoed mijn hoofd warm. Ohja, de hoed. Dat is een first timer!  In de zomer draag ik wel meer rieten hoeden maar in de winter trok ik altijd een muts over mijn oren. Ik ben namelijk iemand die altijd alles overal vergeet, dus ik was bang dat ik zo’n mooie hoed in één of ander klaslokaal ging achterlaten en nooit meer ging terugzien. Maar aangezien het studentenleven achter me ligt, vond ik het hoog tijd voor een hoed. Dus toen ik in Breda de Bijenkorf binnenliep en ik dit pretty exemplaar zag, wist ik het meteen: die gaat mij naar huis. Ik heb al super veel complimentjes gehad over mijn hoed en ik moet het zelf toegeven, maar ik voel me net dat beetje meer glamour als ik hem op heb. Must-have dus! En er is nog een primeur want ik draag mijn bril! Dat is ook vrij zeldzaam op deze blog. Maar ik wou al die mooie gebouwen in Edinburgh goed kunnen zien, uiteraard. Ontdek ook mijn favoriete bezienswaardigheden en restaurantjes op de blog.

Outfit Edinburgh, Marlies Neerinck, Golden Mirrors & Pink Bows Outfit Edinburgh, Marlies Neerinck, Golden Mirrors & Pink Bows, ootd, camera POL_7698POL_7659POL_7703

Coat: H&M – Hat: Parfois – Pants: Odile & Gaston – Shoes: Tamaris – Bag: Stradivarius

En dan heb ik het nog niet over mijn winterjas gehad, ook helemaal nieuw! Ik ben helemaal fan van de wollen structuur. Ik toonde jullie vorige week de jas van mijn mama die ik ook af en toe mag lenen, maar deze heb ik voor mezelf gekocht. Ook in Breda trouwens. Het is de ideale jas om mij warm te houden en in Edinburgh was dat meer dan nodig! En hij gaat erg goed samen met de hoed. Matchy matchy.

Wat denken jullie er van?

Liefs,

M.

Photos by B.K.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Natasja 15/12/14 at 09:09

  Omg, zo leuk! Ik vind de combinatie van je hoed, bril en nieuwe jas echt geweldig :D lekker warm en lekker fancy!!

 • Reply Pauline 15/12/14 at 17:20

  Mooie outfit! Leuke hoed, ik heb er ook eentje liggen en moet die dringend maar eens opzetten denk ik zo :D.

 • Reply Lima Ché 15/12/14 at 22:31

  Echt een leuke post!
  Dat jasje staat je heel goed!
  New post on my blog ;)
  Love, Lima <3

  http://www.limaswardrobe.com

 • Reply Jana 16/12/14 at 14:02

  Toffe outfit! Leuke jas en die hoed: prachtig! Ik wil er zelf ook graag eentje maar tegelijkertijd “durf” ik het ook niet echt…

 • Reply Kiss & Make-up 16/12/14 at 16:08

  Leuke foto’s :-) Die outfit is leuk.

 • Reply Eline 16/12/14 at 20:23

  Oh, wat een toffe look! De hoed staat jou overigens kei goed, ik trek nog steeds een muts over mijn oren wanneer ik het koud heb :D deze zomer ga ik sowieso voor een summer hat! X

 • Reply Sara - Window On My Wardrobe 16/12/14 at 21:06

  Wat een supermooie jas en hoedje Marlies! Mijn collega heeft dezelfde jas en ik wil hem ook zo graag, maar ik ben hem nog niet tegengekomen in de H&M!

  X Sara

  • Reply Golden Mirrors & Pink Bows 22/12/14 at 14:18

   Ik heb hem nog in Gent zien hangen…
   Binnenkort kunnen we online shoppen bij de H&M: a blessing (and a curse) ;)

 • Reply Birte 16/12/14 at 22:36

  Van Picture Perfect gesproken! Die hoed staat je super :-).

 • Geef een reactie