Fashion, Wearing

OUTFIT | Feeling Blue

18 april 2017

Hi iedereen! Vandaag een nogal ‘blauwe’ outfit voor jullie. Niet dat ik me ‘blue’ voel, zoals het Engelse gezegde, helemaal niet! Blauw is gewoon één van mijn favoriete kleuren! Vandaar dat mijn kledingkast onlangs ook werd uitgebreid met maar liefst drie blauwe kledingstukken, waaronder de trui die ik jullie vandaag toon. Bye bye eeuwig zwart! 

Met Pasen vind ik het altijd leuk om een vrolijk kleurtje aan te trekken. De temperaturen mogen dan nog niet de hoogte inschieten, in onze kledij mag de lente al aanwezig zijn! Dit weekend waren we in Limburg voor Pasen te vieren en gelukkig heeft de zon daar de hele dag geschenen, al was het vrij fris. Zondag had ik voor de gelegenheid een super mooi blauw kleedje van & Other Stories aan (dat toon ik jullie later wel eens), gisteren hield ik het iets meer casual. Zo’n vrije maandag mag wel eens een extra chill-momentje betekenen! We brachten de hele dag door in het appartement. Ik ben beginnen kijken naar ’13 Reasons Why’, de nieuwste Netflix serie. Er was al een enorme hype rond, dus ik was vrij nieuwsgierig. En yes, ook ik ben fan. Ook ben ik volop bezig met het testen van de Yun Probiotherapy behandeling, waar ik jullie kort al wat over vertelde (klik hier). Volgende week mogen jullie de volledige review verwachten! Gisteren trakteerde ik mezelf dus op tv, paaschocolade en me-time. ’s Avonds hadden we nog een gezellig etentje anders had ik vast de hele dag in mijn jogging gezeten.

Knitwear: Aymara –  Jeans shirt: SuperTrash – Jeans: H&M – Bag: Accessorize – Sneakers: Adidas Gazelle – Fringes: Veritas 

De outfit dus. Mijn blauwe trui is van Aymara, een Belgisch merk dat vooral knitwear maakt. De stukken zijn voornamelijk met Apaccawol uit Peru gemaakt en het voelt dus heerlijk zacht aan. Ik besloot er een jeanshemdje onder te dragen voor die typische ‘back to school’ look. Welja, bij mij is het eerder ‘back to work’. Mijn sneakers kregen ook een kleine update met de fringes van bij Veritas. Echt super leuk detail!

Hoe was jullie Paasweekend? Hopelijk hebben jullie even hard als ik genoten van dat extra vrije dagje. :)

Liefs,

M.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Cassandra | Momambition.nl 18/04/17 at 11:24

  Ik vind de schoenen echt tof!

 • Reply Maddy 18/04/17 at 11:40

  Super mooie kleur die trui! Ik vind je schoenen ook erg mooi

 • Reply Sylvia Vorspaget 18/04/17 at 14:48

  Tijdens het paasweekend lekker gegeten en tijd met familie doorgebracht, daarnaast ook geleerd voor mijn laatste tentamen. Leuk om te lezen wat jij hebt gedaan. Ik begin binnenkort ook aan 13 reasons why op Netflix, hoor heel veel goede dingen!

  Leuke kleurrijke outfit!

 • Reply serafina 18/04/17 at 15:03

  leuke combo, staat ook mooi met een kanariegele hempje onder je blauwe trui!!! Xxx

 • Reply Amy 18/04/17 at 15:40

  Wow wat een gave knalkleur! Ook heel mooi gecombineerd met dat hemdje!

 • Reply lauramariskadegraaf 18/04/17 at 16:07

  Mooie outfit, de trui staat je erg leuk

 • Reply Karlien Vermeersch 18/04/17 at 18:04

  aah leuke outfit
  ik vind dat die sweater een hele mooi kleur heeft

  liefs
  Karlien

 • Reply Verena 18/04/17 at 18:10

  Blauw staat je heel mooi! Super mooie spijkerbroek vooral, zo een staat nog op mijn wishlist :)

 • Reply SofarsoSabine 18/04/17 at 18:29

  Deze blauwe outfit staat je echt bijzonder goed meis! Ik wil ook nog zo’n spijkerbroek.

 • Reply Marguerita 18/04/17 at 19:29

  Wat een mooie kleur blauw, je trui! Ik hou ervan, heerlijk die fellere kleuren daardoor spreken je ogen ook meer

 • Reply lauramariskadegraaf 20/04/17 at 10:37

  Deze kleur blauw zie ik niet vaak, echt een bijzonder kleur is het, het complimenteert je ogen echt heel mooi !

 • Geef een reactie