Fashion, Wearing

Outfit | Floral Peplum

14 januari 2015

Ik heb altijd al van de peplum gehouden, vanaf het moment dat het op de catwalks verscheen tot nu. De peplum vorm (een uitwaaiering van stof ter hoogte van de taille) geeft die extra vrouwelijke touch en verdunt optisch je taille. Om een peplum het best tot zijn recht te komen, draag je eronder best iets strak zoals een kokerrokje of een skinny jeans. Ik koos dus voor een kokerrokje, wat makkelijk één van de beste aankopen van mijn leven was. Iedere vrouw zou zo’n rokje in haar kast moeten hebben hangen. Tijdens mijn sollicitaties heb ik er al heel veel deugd van gehad. Maar voeg een bloemenprintje toe en dit rokje kan perfect gedragen worden op een (girls)date of een rustig feestje.

POL_7807POL_7814POL_7803POL_7818floral peplum

Floral peplum top & skirt: H&M – Nylons: Cette – Bag: Pieces – c/o Bracelet: Margie In A Box – Nails: Ciaté Haute Hause

Er hangt eigenlijk best een grappig verhaal vast aan deze floral peplum top. Net voor de solden ging ik shoppen met één van mijn goede vriendinnen en bij de H&M kreeg je 50% korting als je twee stuks kocht. Nu vond ik helaas maar één stuk in die rekken, maar voor 14.99 euro wou ik het ook niet laten liggen. De vrouw aan de kassa wees me er nog eens op dat ik misschien toch beter nog eens voor een tweede stuk moest kijken, maar ik bedankte vriendelijk. Opeens tikte er iemand op mijn rug: een vrouw met juist hetzelfde probleem. Ze had ook maar één stuk gevonden en moest dus ook de volle pot betalen. Ze vroeg me of ik haar topje ook wou afrekenen zodat we elk maar de helft moesten betalen. Natuurlijk wou ik dat, dat is toch wel mooi 7.5 euro bespaard! De vrouw aan de kassa keek een beetje vreemd maar maakte er helemaal geen probleem van. Ik vond het super lief van die vrouw dat ze me toch de 50% korting heeft bezorgd door gewoon onze aankopen te bundelen. Een leuke besparing!

Liefs,

M.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Pauline 14/01/15 at 17:58

  Wat lief van die vrouw! ^^ Ik heb het zelf ook al voorgehad dat ik geen tweede artikel vond, maar toen tikte er niemand op mijn rug :( haha!
  Mooie peplum trouwens, ik hou van de print!

 • Reply Dionne 14/01/15 at 18:22

  Wat een leuke top!

 • Reply Karlien - Polished Cats 15/01/15 at 10:58

  ooh wow prachtige peplum top!
  staat u echt heel goed

  liefs
  Karlien

 • Reply Kiss & Make-up 15/01/15 at 11:57

  Pretty! Vind peplum snitten altijd mooi.

 • Reply Karen - Dressing in Labels 15/01/15 at 15:48

  Wat een mooie outfit Marlies! Dat bloementopje staat je zo leuk en schattig! Lief van die vrouw dat ze je wou verder helpen!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

 • Reply Birte 15/01/15 at 19:32

  Zo, jij bent al helemaal klaar voor beter weer :-). Staat je goed!

 • Reply Sara - Window On My Wardrobe 15/01/15 at 21:50

  Heel erg mooie top Marlies, en super gecombineerd met dat rokje! Je ziet er stralend uit!

  X Sara

 • Reply Nikki | The Ginger Diaries 17/01/15 at 19:00

  Hahaha, wij doen altijd een beetje hetzelfde aan de kassas van pretparken om grote groepskortingen te krijgen. Works like a charm, always! Ik vind het een heel mooie outfit, en de bloemetjes zijn toch een beetje zomers ook. xo

 • Reply Dress your life. 29/01/15 at 20:08

  Staat je echt supermooi!
  Naomi, x

 • Geef een reactie