Fashion, Wearing

OUTFIT | Florals for Spring

28 maart 2017

Ah, wat hebben we een zonovergoten weekend achter de rug! Zalig! Auto gewassen? Check! Aperitief in het zonnetje? Check! Outfit post? Check! Op de één of andere manier geeft dat zonnetje een extra energieboost. Welja, dit weekend toch, momenteel ben ik nog een beetje aan het bekomen van de overgang naar het zomeruur. Extra koffie, please!

Anyway, tijd voor een outfitpost dus! Dit weekend vierden we mijn opa zijn verjaardag en aangezien de zon mee vierde, kon ik al één van mijn nieuwste aanwinsten aan. Yay! Het werd een prachtige floral top van het Belgische Dame Blanche. Het is niet je typische bloemen-top, maar eerder een stuk dat geïnspireerd is door de Japanse kledingstijl. Met wijduiteenlopende mouwen en witte bloemen doet het me direct denken aan een kimono, maar dan een geüpdatete jeansversie. Like! Ik heb jullie al eerder kennis laten maken met Dame Blanche, dat ondertussen één van mijn favoriete merken is geworden. Het Belgische merk heeft voor ieder wat wils en blijft vrij betaalbaar. Deze top vond ik uiteraard bij Mooi!. Hopelijk ben je net zo’n fan als ik!

Florals for spring florals for spring

Floral top: Dame Blanche – Pants: McGregor – Bag: Emmy Wieleman – shoes: Primark – Bangles: unknown – Sunglasses: Julia June

Mijn bloemenpumps waren een ideale combi maar helaas niet het meest ideale schoeisel om buitenspelletjes mee te doen. Gelukkig was ik voorbereid! Switch naar mijn platte (extra) schoenen dus voor de rest van de dag! Maar de uitdaging van de dag was toch wel het vlekkenvrij houden van mijn witte broek. Ik ben vreselijk onhandig, maar op wonderlijke wijze bleef -afgezien van een paar vlekjes van tijdens petanquen- alles proper. Mission accomplished! Het volgende punt op de agenda? Een beetje kleur op mijn vel krijgen!

Hoe was jouw weekend?

Liefs,

M.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Layla 28/03/17 at 11:11

  Een heerlijke lente outfit! Blouse staat je mooi

 • Reply maddy 28/03/17 at 11:14

  Lekker zomers! Top outfit!

 • Reply Anne 28/03/17 at 11:18

  Mooi! En lekker zonnig! Let the summer begin!

 • Reply Marguerita 28/03/17 at 13:36

  Mooie combi die top met witte broek! Lekker om inderdaad een beetje kleur te vangen

 • Reply Serafina 28/03/17 at 13:55

  Mooie outfit… Helemaal lenteproof ☺️

 • Reply Simone 28/03/17 at 20:38

  Wat een heerlijke lente-outfit. Ik word er helemaal vrolijk van. Staat je super goed!

 • Reply Karlien Vermeersch 28/03/17 at 21:32

  prachtige look! Maa oooh vooral die schoenen, wauw

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

 • Geef een reactie