Fashion, Wearing

OUTFIT Freezing Cold Days

2 maart 2018

Oh my, die vortex houdt goed huis in België. De laatste dagen waren freezing cold waardoor ik zelfs met 100 laagjes nog koud had. Veel liefde voor thermisch ondergoed! Ondanks die snijdende koude was er wel héél veel zon en dus trokken we afgelopen weekend toch naar buiten. En guess what, met verschillende warme laagjes, werd het een zalige wandeling. Ik kreeg zelfs mijn vriend zo ver om wat foto’s van mijn outfit te trekken. Wel met de smartphone, want hallo, té koud!

Zondag was dus een prachtige dag en we hadden het idee om even langs te gaan bij RAY. Blijkbaar waren we niet de enige met dat idee want het zat afgeladen vol. Dan maar eerst die outfit shoot. Grote kans dat ik daar mijn verkoudheid heb opgelopen trouwens, maar hé: prachtig licht + mooie outfit. Je moet er wat voor over hebben. 10 minuten later waren onze handen afgevroren en was het hoog tijd voor die koffie. Toen we echter langs André, de nieuwste hipster zaak in Oudburg, liepen, werd die koffie een Cosmopolitan. Tja. En daarna werd gezellig thuis eten, gezellig eten bij de Libanese Snack (nog zo’n aanrader, je vindt de zaak op ’t einde van Oudburg). Perfect dagje dus.

Outfit wise wou ik vooral warm hebben. Dan komt zo’n dikke (wollen) rok handig van pas. Daarnaast komt het vooral aan op laagjes, laagjes en laagjes: twee paar nylonkousen, verschillende laagjes truitjes boven elkaar, mijn geweldige Magdalena jas en een dikke sjaal. Om de lente er toch al een beetje in te brengen koos ik voor een kleur in mijn handtas en mijn witte sneakers. Sneakers vind ik trouwens geweldig onder zo’n rok. Het maakt het allemaal een beetje stoerder, meer urban. Zo’n rok kan al snel ouder of tuttiger staan, dus wees niet bang om er een stoerdere of relaxte schoen onder te dragen. Et voila, ik had min of meer warm ;)

Coat & Skirt: Magdalena – sweater & bag: H&M – scarf: Scarf – sneakers: Adidas – watch: Daniel Wellington

Trouwens, omdat ik ’s morgens voor de allereerste keer in mijn leven chocoladetaart had gemaakt, werd het ’s avonds ook nog een klein taart-feestje. Op zondag mag dat al eens hé. En vanaf die vortex gepasseerd is, begin ik weer met lopen (ofzo).

En dat die lente nu maar eens begint!

Liefs,
M.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply margotsrugzak 02/03/18 at 21:32

    Mooie foto’s! Ziet er toch redelijk zonnig uit… ;-)
    Perfect dat je chocoladetaart maakt, tegen dat ik terug ben heb je die vast en zeker geperfectioneerd voor mij!

  • Geef een reactie