Asia, Japan, Travel, Wearing

OUTFIT | Glover Gardens

6 juli 2017

Onze Japan trip was geweldig en ik heb er geweldig veel over te vertellen! In deze post vertel ik je alweer over een deeltje van onze trip. Benieuwd naar alle verhalen? Klik dan hier! Maar voor nu, lees gerust verder ;)

Op dag 2 van onze Japan trip trokken we naar Nagasaki om onder andere Glover Gardens te bezoeken. Zoals de naam misschien doet vermoeden zijn deze tuinen Engels. Koloniaal Brits om helemaal juist te zijn. Denk prachtige huizen met porches en verandas, tuinen waarin je kan verdwalen en prachtige fonteinen. En dat allemaal op een heuvel met uitzicht over de haven van Nagasaki. Nu is het uiteraard niet meer bewoond maar het moet er prachtig geweest zijn. Of Thomas Blake Glover (de oorspronkelijke eigenaar) met zijn industrialisatieplannen en koolmijnen enkel goeds heeft gedaan voor de Japanse bevolking, laat ik het midden. Als je benieuwd ben naar het verhaal, kan je hier alvast meer vinden. 

Dress: New Look – Jeans Jacket: H&M – Bag: Parfois 

Uiteraard was deze prachtige plaats ideaal voor een outfit shoot. Ik had die dag één van mijn favoriete kleedjes aan en het is een klein wonder dat dit nog nooit op de blog is verschenen. Bij deze is het dus eindelijk gelukt! Het is het perfecte zomerkleedje: luchtig, leuke print en met een mooi ontwerp.

See you next time voor meer Japan ;)

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Noor (Clothes & Dreams) 09/07/17 at 09:37

    Oh wow, ziet er inderdaad een prachtige locatie uit! En interessant om de achtergrond ervan te lezen ook.
    Supermooi kleedje ook! :D

    xo Noor

  • Geef een reactie