Fashion, Wearing

OUTFIT Indian Summer!

26 september 2017

Yay, Summer’s back! Het mag dan waarschijnlijk maar voor even zijn, toch wil ik er met volle teugen van genieten! Het was dus ook het ideale moment om een laatste zomeroutfit te fotograferen. We trokken dus naar buiten en onder de bomen (die al een heel erg klein beetje herfstachtig zijn) legden we mijn nieuwe maxi-dress op de gevoelige plaat vast.

De laatste weken ben ik super druk bezig met toneel en werk. Mijn beetje vrije tijd spendeer ik voornamelijk in de zetel met een Netflix serie bij de hand. Vandaar ook dat ik af en toe een dagje posten oversla. Als je al de hele dag op je werk bezig bent met blogs en social media, heb je ’s avonds soms gewoon echt zin in iets totaal anders. Maar zondag gingen we dus foto’s trekken en ik kon niet wachten om ze online te zetten. Ik vind dat ze ontzettend goed gelukt zijn (thnx BF!) dus yay!

Het kleed komt van SheIn en hoewel ik qua print en snit en kleuren geweldig mooi vind, was ik een beetje teleurgesteld over de stof. Toen ik het uitpakte voelde het net als plastic aan. Na een wasbeurtje voelt het al wat aangenamer en minder synthetisch aan (ik snap ook niet hoe dat komt), maar ik ben er zeker van dat dit bij echt warme temperaturen extreem hard aan je huid zou plakken. Helaas!

Dress: SheIn – Shoes: Adidas – Bag: Invito – Watch: Kimono

Anyway, ik ga nog wat toneelteksten vanbuiten leren en misschien nog één aflevering van een serie zien (of twee…)

Geniet nog van deze mooie dagen!

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie