Japan, Wearing

Outfit: Kawaii in Kanazawa

6 september 2017

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het met jullie over Japan heb gehad! Ik ben nog lang niet uitverteld over die reis, maar ik wil jullie ook niet bestoken met honderden blogposts (I could, you know). Vandaag heb ik een outfit post klaarstaan, ook iets dat alweer lang geleden is. De foto’s werden genomen in de Kenrokuen Garden in Kanazawa en voor de gelegenheid had ik me lichtelijk Kawaii aangekleed…

Kanazawa is de hoofdstad van de prefectuur Ishikawa in Japan. Extra grappig detail: Kanazawa is een ‘twin city’ van mijn geliefde Gent. En daags voordat wij er waren, was ook burgemeester Termont er. Hadden we dat eerder geweten, we waren samen een sake’tje gaan drinken! Anyway, de stad is de moeite om te bezoeken, naast een prachtig modern museum met enkele must-see’s (zoals The Pool van Leandro ERLICH en enkele welken van Fabre, Florian Klaar,…), een geweldig groot Japans kasteel, een ninja district en enkele mooie tempels, heb je er ook de Kenrokuen Garden. Dit is één van de mooiste Japanse tuinen in Japan en werd geopend in 1871. Als je iets van Japanse tuinen kent, dan weet je dat ze prachtig zijn aangelegd, met oog voor elk detail. We brachten er ook een bezoeken aan een prachtig, traditioneel theehuis. De ideale fotolocatie en zalig om gewoon rustig door te wandelen. Een must see!

Dress: Mango – Shoes: Adidas – Cardigan: H&M

Ik koos voor een kleurrijke en schattige outfit. Ik kocht deze jurk enkele weken voor ik vertrok in de Mango en het was love on first sight! Niet alleen is het een mega comfortabel kleed, het paste ook nog eens perfect in de straten van Japan. Het was niet super warm die dag, dus helaas was mijn vestje broodnodig. En uiteraard moest ik mijn Adidasjes aan. Net zoals de Japanse vrouwen de hele dag lang op hakken rondlopen, is niet aan mij besteed. Gek genoeg heb ik het kleed in België niet meer aangedaan. Op de één of andere manier vind ik het telkens ‘too much’. Maar nu ik de foto’s terugzie, zou ik het toch nog wel eens aandurven, als het weer mee zit tenminste! ;)

Wat denken jullie?

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie