Fashion, Japan, Wearing

OUTFIT | LOVE

27 juni 2017

Hey iedereen! Ik ben terug van Japan en van een kleine blog break. In die tijd heb ik niet enkel héél wat materiaal voorbereid, er is ook het één en ander gebeurd! Big news: ik ben veranderd van job! Sinds vorige week ben ik PR account manager bij Parlez, een Gents PR bureau voor food, design, beauty,… Exciting!

But eerst en vooral heb ik nog heel wat te vertellen en tonen van onze Japan reis. Deze keer pakten we het iets anders aan en spendeerden we héél wat meer tijd in de natuur dan in de stad. We startten de reis in Fukuoka, in het Westen van Japan en reisden toen langzaam via Kyoto naar Tokyo, onze eindbestemming. In een volgende post plan ik om de volledige route eens uit te doeken te doen. Vandaag toon ik jullie één van mijn favoriete outfits van de reis. Ik droeg hem om Mount Takao te ‘beklimmen’ en ’s avonds naar Disney Sea te gaan.

Shirt: H&M – Jeans skirt: c/o SheIn – Sunglasses: Aldo – Bag: Accessorize – Sneakers: Adidas Gazelle

Deze foto’s zijn gemaakt aan de ingang van Disney Sea. We hadden enkel een pas voor na 18u gekocht, omdat we er de vorige keer al geweest waren en we niks anders van onze to-do list wilden schrappen. Eigenlijk is zo’n late night pass ideaal als je sowieso maar enkele attracties wil doen. Het is afgekoeld, er is minder volk en je betaalt een heel stuk minder! Aanrader dus. En voor diegene die nog steeds twijfelen: Disney Sea is keer op keer verkozen tot mooiste pretpark van de wereld, dus yes, het moet op je bucket list :)

Even terug naar overdag, want zoals ik zei, spendeerden we enkel de avond met Mickey en zijn vriendjes. Overdag bezochten we Mount Takao. Omdat we een beetje vermoeid waren van de voorgaande hikes, besloten we een stuk omhoog te gaan met de stoeltjeslift. Ik raad het iedereen aan, want de hele lift is een stukje geschiedenis. En het was nog spannend ook, want net onder onze zwevende voeten lag een grote slang te zonnen. En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het was toch een eerste keer voor mij: een slang van minstens 3 meter in het wild zien. Na een eindje wandelen, enkele tempels en shrines, bereikten we de top en probeerden we Fuji te spotten (too cloudy helaas). Met uitzicht op de vallei en de prachtige natuur lunchten we en uiteraard moest ik nog een ijsje hebben. Ik vraag me af waarom we dit de vorige keer niet hebben gedaan, want het was echt een super fijne uitstap. Als je dus even wil ontsnappen aan de hussle & bussle van Tokyo is dit dé bestemming.

Talk to you soon,
M.

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie