Fashion, Life

OUTFIT On The Go With Kipling

6 april 2018

Om de zoveel tijd begint het te kriebelen en wil ik gewoon op een vliegtuig springen richting een onbekende bestemming. Helaas is dat momenteel nog niet direct aan de orde. Met een reis naar Peru in het (verre) vooruitzicht, probeer ik nu vooral wat centjes te sparen. Gelukkig wist Kipling me alvast wat travel-vibes te geven met hun nieuwe koffercollectie. Dit grijze exemplaar met denim look wist me alvast helemaal te overtuigen!

Suitcase: c/o Kipling – Shirt + Jeans: H&M – Sneakers: Adidas 

Wat ik het allerbelangrijkste vind aan handbagage? Het moet goed rollen. Als ik mij moet haasten (korte lay-overs, ik heb het over jullie!), wil ik geen hardnekkige, onhandelbare koffer achter me aan sleuren. Deze test heeft m’n nieuwe Kipling koffer alvast doorstaan. Ik nam hem mee op de kasseitjesweg bij mij in de buurt en hij deed het prima. De mensen in de buurt zullen me vast voor gek hebben verklaard. Oh well. Tweede test: ritsen! Check! En tenslotte: praktisch? Yes, dat is hij ook. Natuurlijk krijg je er geen week vakantie aan kleren in (het is handbagage) maar als je er een skihelm, skikleren, laptop en mijn make-up tas in krijgt, dan weet je dat ’t snor zit.

En dan nog even over de look: ik ben fan van grijs tegenwoordig. En dan nog even over die schattige fluffy aap die er aan hangt! De Kipling aapjes hebben duidelijk een extra cuteness factor gekregen ;) Yay!

Gaan jullie binnenkort nog op reis?

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie