Fashion, Wearing

Outfit | Ready for Winter?

7 november 2017

De eerste nachtvorst is gepasseerd, mijn sjaal ligt ’s morgens al standaard klaar en ook het fleece dekentje is terug van weggeweest. Winter’s coming en ik heb nu al veel en veel te koud! Enige voordeel is dat ik weer een triljoen nieuwe outfitkeuzes heb. Yay!

Afgelopen weekend gingen we wandelen in het nabijgelegen park omdat we beiden (the boyfriend en mezelf) een frisse neus nodig hadden. Ik moest mijn supercomfortabele joggingbroek dus even inruilen voor een (even comfortabel) rokje en mijn nieuwe lievelingsvest voor de winter. Maar het was het waard, want ons korte tochtje deed heel veel deugd. En ondertussen had ik een nieuwe outfitpost klaar! Twee vliegen in één klap. Hoera hoera!

Momenteel zitten we trouwens in de laatste rechte lijn naar de première. Volgende week vrijdag is het zo ver en we hebben nog wel wat werk. Vandaar dat mijn komende avonden en weekend propvol met repetities zullen zitten. Anyway, ik heb er zin in! Toneelfan? Neem een kijkje op www.koperenleeuw.be als je zin hebt om mij eens aan’t werk te zien ;)

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie