Brussels, Fashion

OUTFIT – Royals

15 mei 2018

Een dikke week geleden bezochten we de Koninklijke Serres in Brussel. Het stond al lang op mijn to-do lijstje, maar helaas waren de rijen vorige jaar ook van een zodanig lang kaliber dat ik telkens maar iets anders ging gaan doen. Dit jaar echter hadden we ’t rijk voor ons alleen (welja, zo goed als) en het was dus de ideale moment om mijn prachtige rok op de foto vast te leggen.

Ik vond deze prachtige Just In Case rok bij de stockverkoop van Mooi!. Oorspronkelijk was hij iets te duur voor mijn budget maar met kortingen tot 70% hoef je niet meer te twijfelen. Ik heb de rok ooit even uitgeleend voor een shoot en toen combineerde ik het iets chiquer met een gouden top. Ideaal voor een feestje! Voor een leuke daguitstap mag het al wat meer casual zijn en dan is een witte v-hals t-shirt echt je beste vriend. Het past namelijk op zo goed als alles. Met nog wat kettingen, simpele bruine sandalen met houten hak en een hoedje, heb je de perfecte ‘bezoek-de-koninklijke-serres’-outfit.

Rok: Just In Case – Shirt & sunglasses: Primark – Shoes: Old Navy – Necklaces: H&M – Hat: & Other Stories

Een bezoekje aan de serres is trouwens echt een aanrader. Nu zijn ze helaas alweer dicht, maar zet het alvast in je agenda voor volgend jaar. Ze zijn namelijk slechts twee weken open. Ingang is 2,5 euro per persoon en daarvoor krijg je een unieke kijk in de prachtige tuinen en serres van onze Koninklijke familie.

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie