Fashion, Wearing

OUTFIT Sunny Winter Times

12 januari 2018

Hey! Vandaag heb ik nog eens een outfit post voor je in petto. Het was alweer een tijdje geleden! ;) Vandaag vertrek ik op skivakantie naar Oostenrijk (yay) en ik kijk er echt naar uit. Even mijn hoofd gaan leeg maken, ondertussen wat Almdudlers drinken, de gezonde berglucht inademen en uiteraard ga ik ook mijn ski-skills wat proberen bijschaven. Can’t wait!

Back naar deze post! Ik toon je één van mijn favoriete outfits van dit seizoen als het niet super koud is en het zonnetje wat schijnt. Je zou kunnen zeggen dat het eigenlijk een herfstoutfit is, maar hé, dikke vest daarboven en you’re good to go!

Sweater: Primark – Skirt: H&M – Boots: JustFab – Bag: TopShop – Earrings: Six

Deze outfit bestaat bijna volledig uit stuks die al even in mijn kledingkast hangen. De trui tikte ik vorig jaar op de kop tijdens de solden bij Primark (het was nog vijf euro ofzo), de handtas kreeg ik twee jaar geleden voor Kerst, de oorbellen heb ik al sinds mijn 16 jaar en het rokje kocht ik vorig jaar bij H&M. Enkel mijn botjes zijn nieuw. Ik kocht ze onlangs bij JustFab, een site die me elke maand tientallen schoenen voorstelt die bij mij zouden passen. Gek genoeg zou 9 van de 10 paar schoenen inderdaad perfect passen bij de rest van mijn kast. Als je dan weet dat dankzij hun VIP-programma schoenen rond de 30 euro kosten, tja, dan wordt het wel heel gevaarlijk. Tot nu toe heb ik maar twee paar gekocht sinds ik een jaar geleden lid werd. Dat verdient bijna een applausje! ;)

Anyway, ik ga nog eens checken of ik genoeg warme truien in mijn koffer heb gestoken en van die kraak-siliconen dingen die zalig warm worden. Morgen sta ik op de piste! Hooray!

Liefs,

M.

 

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie