Fashion, Wearing

OUTFIT The Green Coat

31 maart 2018

Happy Easter! Maart zit er alweer op! Is dat even voorbijgevlogen! Afgelopen maand was druk, hectisch, chaotisch en bevatte belachelijk weinig slaap, maar hé ’t was tof! Keerzijde, ’t was hier redelijk stil. Maaarrr, ik heb vooruit gewerkt en dat wil zeggen dat er na deze, nog een post voor jullie klaar staat volgende week! Yay! Vandaag toon ik jullie mijn nieuwe lievelingsjas. Hij is groen, lang en welja, trenchy. Liefde dus. Ahja, en er hangt nogal een verhaal aan. Dus, als je even tijd hebt, read along…

Full disclosure: ik ben helemaal gek van groen. Sinds ik ontdekte dat groen geweldig goed past bij mijn blond haar en bleke huid, zou ik zowat elk groen item kopen dat ik zie. Toen ik in Londen dus een groene, superlange trenchcoat spotte moest (nadruk op moest) ik hem hebben. Ik had bij Burberry en Acne al gelijkaardige jassen gezien, maar gelukkig voor mijn bankrekening voldeed de H&M versie volledig aan mijn wensen. En ook al was er een stemmetje in mijn hoofd dat zei dat sowieso de helft van de wereld met deze jas zou aanlopen, was ik overtuigd. Deze jas zou me altijd aan Londen doen denken. Nu zou je kunnen denken dat hiermee ’t verhaal is afgelopen. Helaas. Elke jas in mijn maat had een vlek op (verdacht) dezelfde plaats. De allergrootste H&M in Londen kon me geen enkele jas tonen zonder die vlek. Wel, dat kom je weleens tegen bij ketens. Productiefouten gebeuren nu eenmaal ook bij die ene mooie groene jas, waar je heel je leven van hebt gedroomd. #FirstWorldProblems

Anyway, ik had niet te veel te klagen. Ik was in Londen en had er al geweldige dagen opzitten (hallo High Tea bij Dandelyan!) dus ik besloot niet te zagen om elke mogelijke H&M in Londen af te lopen (je weet maar nooit dat het een UK exclusive is) maar koos voor de wijze optie om toevallig onze route zo te leggen dat we sowieso nog wat H&M’s tegenkwamen. “Maar hé, hoe toevallig, laten we snel eens binnen kijken voor die jas”. Echt waar, het werkte nog ook. Want yes, ik heb mijn jas, zonder vlek! Hoera hoera! (side note: ze verkopen ‘m ook in België)

Trench coat: H&M – Boots: JustFab – Sunglasses: c/o Rayban

Dus, om een lang verhaal kort te maken, ik hou van mijn nieuwe jas. Als ’t nu ook nog eens ietsje warmer zou worden, dan kan ik eindelijk mijn sjaal en wintervest opbergen en mijn nieuwste liefde rond mij draperen ;)

Liefs,

M.

You Might Also Like

No Comments

Geef een reactie